Αυτό είναι το πιο σπάνιο ζώδιο – Μήπως είναι το δικό σας;

αυτό-είναι-το-πιο-σπάνιο-ζώδιο-μήπως-1316173

Μερικά ζώδια είναι πιο συνηθισμένα από άλλα. Το έχετε παρατηρήσει σίγουρα, ακόμη κι από την παρέα σας ή τους συναδέλφους, οι περισσότεροι είναι Ζυγοί ή Παρθένοι. Κι αυτό γιατί ο αριθμός των γεννήσεων του Σεπτεμβρίου είναι πάντα μεγαλύτερος.

Οι Παρθένοι είναι πρακτικοί και οργανωμένοι, οι Ζυγοί θέλουν ηρεμία και αντιμετωπίζουν τον κόσμο με αισιοδοξία.

Το σπανιότερο ζώδιο συνδυάζει χαρακτηριστικά και των δύο – είναι πρακτικό, πειθαρχημένο, φιλόδοξο. Ο λόγος για τον Αιγόκερω, η εποχή του οποίου διαρκεί μόλις 29 ημέρες.

Ένας από τους λόγους που οι Αιγόκεροι είναι τόσο λίγοι σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό, βρίσκεται στο baby boom που ξεκινά να ετοιμάζεται την περίοδο των γιορτών. Τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, λόγω των αδειών, ίσως, και του εύθυμου κλίματος, καταγράφονται οι περισσότερες εγκυμοσύνες. Αυτό δε συμβαίνει με την περίοδο του Μαρτίου – Απριλίου, όταν συλλαμβάνονται τα περισσότερα μωρά του συγκεκριμένου ζωδίου.

Αυτό το προσγειωμένο ζώδιο της Γης λατρεύει την παράδοση και τους κανόνες, εργάζεται σκληρά και είναι ειλικρινές. Είναι καλός φίλος, όμως όχι σύντροφος. Αν έχετε λοιπόν έναν Αιγόκερω στη ζωή σας, βεβαιωθείτε πως ξέρει πόσο τον εκτιμάτε.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook