Αυτό είναι το πιο καλόβολο ζώδιο – Δύσκολα θα σας αρνηθεί ό,τι κι αν ζητήσετε

αυτό-είναι-το-πιο-καλόβολο-ζώδιο-δύσ-1174897

Σίγουρα έχετε και εσείς στην καθημερινότητά σας ανθρώπους με τους οποίους συνεννοείστε καλύτερα και ευκολότερα. Είναι εκείνοι οι καλόβολοι φίλοι που δύσκολα σας λένε «όχι», γκρινιάζουν όσο το δυνατόν λιγότερο και δεν δυσανασχετούν συνέχεια.

Μήπως είστε εσείς αυτό το είδος του ατόμου που τα πηγαίνει καλά με όλους; Μήπως, ακόμα και όταν εκνευρίζεστε ή ξαφνιάζεστε από κάτι, αντιδράτε και πάλι ήρεμα και όσο μπορείτε πολιτισμένα; Τότε είναι πιθανό να ανήκετε στο ζώδιο του Ιχθύ, εκείνο που θεωρείται το πιο καλόβολο από όλα.

Οι Ιχθύες είναι άτομα χαμηλών τόνων που σπάνια διαφωνούν με τους άλλους και δύσκολα λένε «όχι». Αν ζητήσετε βοήθεια είναι παραπάνω από πρόθυμοι να την προσφέρουν, δίχως να σκεφτούν τον εαυτό τους. Θα σας στηρίξουν σε όσα λέτε και θα ακολουθήσουν τις προτάσεις για εξόδους, ακόμα και αν δεν είναι πάντα κάτι που θα τους αρέσει.

Αντί να αφήνουν τα μικρά πράγματα να τους παρασύρουν, οι Ιχθύες προσεγγίζουν τη ζωή με μια ανέμελη στάση και ένα χαμόγελο στα χείλη. Η χαλαρή προσωπικότητά τους τούς ενθαρρύνει να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να αισθάνονται καλά με το ταξίδι. Καταλαβαίνουν ότι οι απροσδόκητες στιγμές είναι αυτές που οδηγούν στις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής.

Ο Ιχθύς, είναι το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο και ως εκ τούτου συγκεντρώνει αρκετή από την ενέργεια όλων των προηγούμενων ζωδίων. Έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση και μια μυστικοπαθή διάθεση που τον κάνει να εμπιστεύεται μόνο σε πολύ ιδιαίτερα πρόσωπα τα μυστικά του, αλλά βοηθά με την καρδιά του τους άλλους, είναι πιστός στην οικογένειά του και αρκετά συχνά αφαιρείται και χάνεται στις σκέψεις του.

Στην ίδια λίστα συγκαταλέγονται οι Ζυγοί και οι Ταύροι. Οι Ζυγοί θέλουν πάντα να ευχαριστούν τους άλλους. Η διαφορά με τους Ιχθύες είναι πως ό,τι κι αν γίνει εκείνοι προσπαθούν να είναι πάντα δίκαιοι. Οι Ταύροι, από την άλλη, γνωρίζουν πως πρέπει να διατηρούν την ψυχραιμία τους στις δύσκολές καταστάσεις, ενώ γνωρίζουν πως οι σπασμωδικές αντιδράσεις δεν οδηγούν πουθενά και προσπαθούν να σκέφτονται πριν πράξουν.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook