Αυτό είναι το πιο χειριστικό ζώδιο

αυτό-είναι-το-πιο-χειριστικό-ζώδιο-1415926

Υπάρχει ένα ζώδιο που θεωρείται το πιο χειριστικό σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Σε κάνουν να νιώθεις ενοχές, τους αρέσει να είναι σε ρόλο «θύματος», δεν τους ενδιαφέρει η άποψή σου, δεν σέβονται τα όριά σου και σε κάνουν να νιώθεις ότι πάντα φταις εσύ για όλα.

Η συναναστροφή με χειριστικά άτομα δοκιμάζει τις αντοχές και τα όριά μας και αποτελούν ένα μεγάλο ψυχικό «βάρος» στις πλάτες μας. Τους ξέρουμε καλά. Τους έχουμε συναντήσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής μας και πιθανότατα θα συνεχίσουμε να τους συναντάμε. Χειριστικές συμπεριφορές υπάρχουν παντού: μέσα στην οικογένεια, στο εργασιακό, αλλά και φιλικό περιβάλλον.

Οι χειριστικοί άνθρωποι θέλουν να έχουν τον έλεγχο και επιδιώκουν να παίρνουν αυτό που θέλουν με οποιοδήποτε τίμημα: ακόμα κι αν αυτό αντίκειται στην ψυχική υγεία των γύρω τους.

Η συναισθηματική χειραγώγηση μπορεί να διαστρεβλώσει τον κόσμο σου, να σε πείσει ότι η γνώμη σου είναι υποδεέστερη, να σε κάνει να υπηρετείς τα θέλω των άλλων χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι, να σε κάνει να φοβάσαι να εκφραστείς γιατί μπορεί να «τιμωρηθείς», να νιώθεις ότι έχεις πάντα λάθος.

Θέλεις να μάθεις ποιο ζώδιο είναι το πιο χειριστικό; Η απάντηση είναι…ο Σκορπιός!

Ο Σκορπιός είναι χειριστικός στις σχέσεις του. Βασικά είναι το πιο χειριστικό ζώδιο απ’ όλα. Είναι πολύ παρατηρητικός και θα χρησιμοποιήσει κάθε αδυναμία του άλλου για να βγει αυτός κερδισμένος. Κρατάει πάντα κρυφή την ατζέντα του και δεν ξεχνάει ποτέ πληροφορίες που θεωρεί σημαντικές.

Είναι εκδικητικός, θέλει να έχει τον έλεγχο και αν τον πληγώσεις τότε είσαι στην μαύρη λίστα του. Οταν μιλάει είναι πολύ πειστικός και ακόμα και άδικο να έχει, θα βρει τον τρόπο του να βγει και «θύμα». Είναι πονηρός και το βλέμμα του είναι διαπεραστικό. Καλή τύχη!

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook