Αυτό είναι το νέο σκίτσο της γυναίκας με βιτριόλι στην 34χρονη

αυτό-είναι-το-νέο-σκίτσο-της-γυναίκας-μ-1048188

Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της την καθαρή εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το νέο σκίτσο που δημοσιεύει «Το Βήμα της Κυριακής», η δράστις φορούσε μπεζ προς καφέ καμπαρντίνα, μαύρο παντελόνι, έφερε τσάντα πλάτης, είχε ξανθά μαλλιά (ίσως περούκα) και φορούσε λευκή μάσκα και μαύρα γυαλιά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μυστηριώδης γυναίκα έφτασε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργαζόταν η 34χρονη με λεωφορείο, ενώ αποχώρησε με ταξί το οποίο την αποβίβασε κοντά στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως. Η γυναίκα δεν αποκάλυψε το πρόσωπό της, ούτε όταν μπήκε στο ταξί, ενώ σύμφωνα με την κατάθεση της οδηγού μιλούσε ελληνικά, χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην προφορά της, ενώ απέφυγε να συζητήσει το οτιδήποτε με την οδηγό πέρα από το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν.

Η αστυνομία αρχικά αντλεί στοιχεία από 6-7 καταστήματα κυρίως στη λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα που αποτυπώνουν τις κινήσεις της γυναίκας, η οποία υπολογίζεται ηλικίας 30-40 ετών. Από αυτά φαίνεται ότι το πρωί της 20ης αλλά και την προηγούμενη ημέρα, αποβιβάζεται από λεωφορείο που σταματά σε γειτονικό σημείο. Σημειώνεται ότι , σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μυστηριώδης γυναίκα είχε σκοπό να επιτεθεί στην 34χρονη και την προηγούμενη μέρα, όμως δεν την πρόλαβε, καθώς το θύμα έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της.

Όπως σημειώνει το Βήμα, η γυναίκα φοράει σχεδόν τα ίδια ρούχα και παπούτσια, έχει και τις δύο φορές μάσκα στο πρόσωπό της και τα ίδια μαύρα γυαλιά. Η αστυνομία εκτιμά ότι σχεδίαζε να ρίξει το βιτριόλι στις 19 Μαίου, όχι μόνο γιατί είχε κρυμμένα τα χαρακτηριστικά της ξανά αλλά και γιατί κρατούσε ένα μπλε μπουκάλι που φαίνεται ότι ήταν αυτό που περιείχε το βιτριόλι. Το ίδιο μπουκάλι κρατούσε και την επόμενη μέρα που πραγματοποίησε την επίθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook