Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕΚ | Πότε θα οριστεί ο νέος πρόεδρος

αυτό-είναι-το-νέο-δσ-του-δηπεθεκ-πότε-θ-935092

Στη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης κατέληξε η Γενική Συνέλευση των μετόχων του, που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε θετικό κλίμα σύμπνοιας μεταξύ των μετόχων.

Στη Γενική Συνέλευση, τον Δήμο Χανίων -ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του οργανισμού-, εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης και μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους κατέληξαν στα ονόματα που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ., εκ των οποίων θα προκύψει και ο νέος πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕΚ.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:

1. Αθανασάκης Αντώνιος (πρόταση από την παράταξη Σημανδηράκη, Δήμου Χανίων)
2. Γεωργούλα Ζωή (πρόταση από την παράταξη Σαρρή, Δήμου Χανίων)
3. Γιαννακάκης Ιωάννης (αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χανίων)
4. Μαλανδράκη Σοφία (Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Σύμβουλος Χανίων)
5. Μιχελογιάννης Δημήτριος (Ειδικός Σύμβουλος Περιφερειάρχη, πρώην αντιπρόεδρος)
6. Παπαδάκης Γεώργιος (πρόταση από την παράταξη Σημανδηράκη, Δήμου Χανίων)
7. Πλεύρη Αριστέα (αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ηρακλείου)

Η νομική υπηρεσία του φορέα αναμένεται να επικυρώσει τη συμμετοχή όλων των προσώπων στο Συμβούλιο και εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος -ίσως και εντός της εβδομάδας, αναμένεται να συγκληθεί το σώμα για να αναδείξει το προεδρείο.

Επικρατέστεροι για τη θέση του προέδρου, φαίνεται να είναι οι μη αιρετοί που απαρτίζουν το Δ.Σ., αφού δεν υπάρχει προϋπόθεση για το αντίθετο, με τις πρώτες αντιδράσεις να «δείχνουν» προς τους κ. Μιχελογιάννη και Παπαδάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από μεριάς της δημοτικής αρχής υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην απελθούσα διοίκηση, ενώ θα προωθηθούν ενέργειες που θα επαναφέρουν την αίγλη και τη δύναμη του θεάτρου της Κρήτη, βοηθώντας τη νέα καλλιτεχνική διεύθυνσης προς αυτή την κατεύθυνση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook