Αυτό είναι το μυστικό για τέλειες επιμελώς ατημέλητες μπούκλες

αυτό-είναι-το-μυστικό-για-τέλειες-επιμ-777619

Eπιμελώς ατημέλητες μπούκλες, τι μυστήριο και αυτό; Από τη μία μάς φαίνεται απίθανο να είναι φυσικές, από την άλλη μοιάζουν πολύ απλές για να έχουν χρειαστεί πολλές ώρες στην καρέκλα του hairstylist ή κάποια ειδική τεχνική. Βέβαια εμείς όποτε τις επιχειρούμε, συνήθως δείχνουμε απλά ατημέλητες… χωρίς το επιμελώς!

Το μυστικό για τέλειους κυματισμούς αποκάλυψε η celebrity hairstylist Jen Atkin, το πελατολόγιο της οποίας περιλαμβάνει ονόματα, όπως η Rosie Huntington-Whiteley, η Bella Hadid, η Hailey Baldwin, η Chrissy Teigen και η Kendall Jenner.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που ανέβασε η Rosie στο Youtube, η Jen χρησιμοποιεί πρώτα ένα dry texture αφρό στα μαλλιά της και στη συνέχεια κάνει με μεγάλη προσοχή την τέλεια χωρίστρα στη μέση. Έπειτα, χρησιμοποιεί αυτό που ονομάζει «ο κανόνας των τριών δαχτύλων»: Ξεχώρισε τούφες μαλλιών με πλάτος όσο τρία δάχτυλα για να τις κάνει στη συνέχεια μπούκλες χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι για μπούκλες μεσαίου μεγέθους.

Το μυστικό της είναι ότι αφήνει το «τσιμπιδάκι» του ψαλιδιού κλειστό και ξεκινά την μπούκλα μερικά εκατοστά κάτω από τη ρίζα. Αλλάζει επίσης συχνά την κατεύθυνση της μπούκλας, ενώ φροντίζει να αφήνει πάντα τις άκρες ανέγγιχτες. Τέλος, χρησιμοποιεί ένα ενυδατικό λαδάκι για τις άκρες, ενώ στη συνέχεια ψεκάζει όλο το μήκος των μαλλιών με hairspray για να βεβαιωθεί ότι το χτένισμα θα μείνει αναλλοίωτο για ώρες.

Δες το βίντεο για να μάθεις περισσότερα:

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook