Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για πρόταση γάμου

αυτό-είναι-το-καλύτερο-μέρος-για-πρότα-955032

Η πρόταση γάμου είναι ένας από τους μόνιμους λόγους άγχους που νιώθει ένας άντρας, όταν αποφασίζει ότι θέλει να παντρευτεί την σύντροφό του. Ωστόσο, ένα πράγμα που φαίνεται να αποτελεί σημαντικό μέρος μιας πρότασης γάμου είναι το μέρος που θα συμβεί. Κι αυτό επειδή η συγκεκριμένη στιγμή θα μείνει χαραγμένη στο γαμήλιο ιστορικό για πάντα, οπότε δεν θέλεις να ρισκάρεις να επιλέξεις μια περιοχή που δεν είναι τόσο ρομαντική όσο αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση.

Είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείς από τον τόπο που έχει ψηφιστεί το πιο ρομαντικό σημείο του κόσμου για να ζήσεις αυτή την στιγμή με τον σύντροφό σου και για να σε προλάβω δεν είναι το Παρίσι. Η πόλη του φωτός μπορεί να είναι γνωστή ως η πόλη της αγάπης, αλλά δεν κατάφερε να βγει στην κορυφή. Αυτό είναι το σωστό, γιατί τα λαμπερά φώτα του Πύργου του Άιφελ δεν αρκούν να πάρουν την πρώτη θέση, όταν πρόκειται για τον τόπο που οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν τα λόγια: «Θα με παντρευτείς;»

Μια έρευνα από το dating site Elite Singles, βρήκε ότι το καλύτερο μέρος για πρόταση γάμου είναι στην πραγματικότητα η Βενετία (οκ, ίσως όχι την συγκεκριμένη περίοδο που πλήττεται από πλημμύρες). Οι ερευνητές ζήτησαν από 1.600 άτομα να αναφέρουν ποια πιστεύουν ότι είναι η πιο ωραία τοποθεσία για εκείνη την περίσταση και, αναμφισβήτητα, οι πέντε κορυφαίοι προορισμοί ανήκουν σίγουρα στη bucket λίστα σου. Το Παρίσι έρχεται στη δεύτερη θέση – αλλά η πόλη της γόνδολας και του Αγίου Μάρκου βρέθηκε στη πρώτη θέση και είναι αρκετά κατανοητό, αφού έχει όμορφια γεφύρια, μπορείς να κάνεις βόλτες με βάρκα στο νερό και έχει εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Τι πιο ρομαντικό!

Στη συνέχεια βρέθηκαν η Χαβάη, οι Μπαχάμες και τα Φίτζι. Άλλοι εναπομείναντες δημοφιλείς χώροι προτάσεων περιλαμβάνουν το Μπαλί, τη Νέα Υόρκη, το Niagara Falls και το Sydney. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που μας μαθαίνει η έρευνα. Στην έκτη θέση ήταν η επιλογή «στο σπίτι», αποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται να κρατήσουν ζωντανό τον ρομαντισμό είτε βρίσκονται στο σπίτι τους είτε σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη. Άλλωστε the truth romance υπάρχει παντού!

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook