Αυτό είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο σύμφωνα με το ζώδιό του

αυτό-είναι-το-καλύτερο-χριστουγεννιά-1336838

Οι γιορτές πλησιάζουν και αν έχεις ξεμείνει από ιδέες, τότε καλύτερα να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω ανάγκες του κάθε ζωδίου.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και εάν δεν έχεις καταλήξει ακόμη στο τι δώρο θα πάρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στον σύντροφό σου, τα άστρα σου έχουν τη λύση!

Το ιδανικό δώρο που θα ήθελε αυτή την εποχή το κάθε ζώδιο είναι το παρακάτω και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρέξεις στα μαγαζιά.

Κριός

Οι Κριοί λατρεύουν τις εκπλήξεις και το καλύτερο δώρο γι’ αυτούς είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με αθλητικό εξοπλισμό. Αφιερώνουν ώρες στο γυμναστήριο οπότε σκεφτείτε τι θα ήταν περισσότερο χρήσιμο για εκείνους αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια όπως και το να περνούν πάντα άνετα και όμορφα. Το ιδανικό δώρο για εκείνους είναι ένα ακριβό άρωμα ή χουχουλιάρικες πιτζάμες που θα μπορούν να βολευτούν μες στο σπίτι αφού είναι γνωστό ότι είναι σπιτόγατοι!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα αρκετά πνευματικό ζώδιο που λατρεύει τη συνδιαλλαγή και την επικοινωνία. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να τους αγοράσεις είναι ένα καλό βιβλίο, ένα βιβλίο μέσα από το οποίο θα μπορέσουν να ταξιδέψουν σε άλλους πολιτισμούς και μέρη.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος λατρεύει τα προσεγμένα μαγειρικά σκεύη, όπως και τα gourmet δώρα γι΄ αυτό καλύτερα να επενδύσετε σε πράγματα που θα του προσφέρουν ενθουσιασμό.

Λέων

Το καλύτερο δώρο για έναν Λέοντα είναι να του κλείσετε ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή σε έναν εξωτικό προορισμό αφού λατρεύει την περιπέτεια και τις προκλήσεις.

Παρθένος

Οι Παρθένοι λατρεύουν την καθαριότητα και τα αρώματα. Αυτό που θα τους έκανε πραγματικά χαρούμενους, θα ήταν μια θεραπεία προσώπου ή ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Ζυγός

Εισιτήρια για το αγαπημένο τους θέατρο, για μια συναυλία, για την όπερα. Οτιδήποτε είναι κομμάτι του πολιτισμού, είναι το ιδανικό δώρο για έναν Ζυγό!

Σκορπιός

Ένα σπα κι ένα μπουκάλι σαμπάνια με αρωματικά κεριά είναι το καλύτερο δώρο για έναν Σκορπιό που είναι το πιο αισθησιακό ζώδιο και από τα 12.

Τοξότης

Ο Τοξότης εκτιμά οποιοδήποτε δώρο σχετίζεται με την τεχνολογία γι’ αυτό καλύτερα να δείτε αν χρειάζεται ένα νέο κινητό ή ένα gadget για το αμάξι του που θα του λύσει τα χέρια.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα ήθελε για δώρο ένα πορτοφόλι αφού είναι το νούμερο ένα ζώδιο που θα βάζει σε προτεραιότητα τα οικονομικά του και την καριέρα.

Υδροχόος

Αν θέλετε να πάρετε ένα δώρο που θα αρέσει σίγουρα σε έναν Υδροχόο, τότε πηγαίντε στην πόρτα του ένα αδέσποτο. Θα το λατρέψει και θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός του!

Ιχθύες 

Οι Ιχθύες θα εκτιμήσουν ένα καλό κρασί και τη συντροφιά σας. Τίποτα άλλο!

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook