Αυτό είναι το φαβορί για την θέση της Ηλιάννας Παπαγεωργίου στο GNTM

αυτό-είναι-το-φαβορί-για-την-θέση-της-ηλ-1050814

O νέος κύκλος του GNTM προετοιμάζεται και η παραγωγή αναζητά τον κριτή που θα καλύψει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που αποτελεί παρελθόν για το ριάλιτι μοντέλων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα επικρατέστερο όνομα – μέχρι στιγμής – είναι αυτό του μοντέλου Γιώργου Καράβα.

Όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Καράβας θα είναι τελικά το τέταρτο μέλος στην κριτική επιτροπή του GNTM. «Φαίνεται ότι ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο με τη διεθνή φήμη, θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM. Είναι ένα βήμα πριν τις υπογραφές. Για κάποιους μπορεί να έχει υπογράψει ήδη. Το θέμα είναι πως κατέληξαν σε άντρα» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ποιος είναι ο Γιώργος Καράβας;

Πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στον χώρο της μόδας με σημαντικές συνεργασίες στην καριέρα του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982 και ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Ξεκίνησε την καριέρα του όχι ως μοντέλο, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά ως personal trainer, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία. Η πρώτη του δουλειά ως μοντέλο στο εξωτερικό ήταν για τον οίκο Zegna, ενώ έχει κάνει πέρασμα και από μια ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγής.

Η καριέρα του εκτοξεύτηκε στα ύψη όταν το 2012 όταν ο διάσημος οίκος Hermès ζήτησε από τον Γιώργο Καράβα να φωτογραφηθεί ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του, ενώ μέσα στην επόμενη τετραετία τον εμπιστεύτηκε άλλες έξι φορές.

Με ένα τόσο ισχυρό όνομα στο βιογραφικό του και με σύμμαχο την ακαταμάχητη ελληνική ομορφιά του, ήταν θέμα χρόνου να έρθουν κι άλλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως Tom Ford, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, S. Oliver, Rocco Barocco, Cerruti, Burberry, ενώ περιοδικά όπως το L’ Uomo Vogue, GQ και L’Officiel Homme τον έχουν συμπεριλάβει στις σελίδες τους.

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών

Ο Γιώργος Καράβας είναι παντρεμένος από το 2012 με τη Ραφαέλα και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Φίλιππο, που είναι επτά ετών και την Καλλιόπη, πέντε ετών. «Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Η Ραφαέλα είναι ένα εξαιρετικό παιδί, μια εξαιρετική σύζυγος και ουσιαστικά ο άνθρωπος που με στηρίζει. Μεγαλώνει τρία παιδιά, δε μεγαλώνει δύο. Το δυσκολότερο από όλα είμαι εγώ» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για τη σύζυγό του.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook