Αυτό είναι το επίσημο ρόστερ του αντρικού τμήματος «Χανιά Βόλεϊ» για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023

αυτό-είναι-το-επίσημο-ρόστερ-του-αντρι-1537677

Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης «Χανιά Βόλεϊ» (Chania Volley) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα το ενισχυμένο ρόστερ του αντρικού τμήματος 2022-23.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Σύνδεσμος:

Σε μια προσπάθεια του Συλλόγου μας για μια πολύ καλή εμφάνιση στην Α2 Εθνική κατηγορία στην οποία και θα αγωνίζεται, το φετινό ρόστερ έχει διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Το ΔΣ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε η ομάδα της πόλης μας να έχει μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στα σαλόνια της Α2. Για τον λόγο αυτό προτρέπει όλους του Χανιώτες να στηρίξουν τον Σύλλογο με όποιο τρόπο μπορούν.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την φετινή σαιζόν. Το κόστος είναι 20€ ανά εισιτήριο και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες μετακίνησης του τμήματος. Η διάθεση τους γίνεται από τους αρμοδίους Εφόρους κ. Κορωνιωτάκη Ελευθέριο τηλ. 6944722254 και κ. Ξανθάκη Ιωάννη τηλ. 6946794168. Επίσης θα μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος από τα καταστήματα «Αρτοποιεία Κορωνιωτάκη» στην οδό Αποκορώνου 13 και Νικολάου Πλαστήρα 16 στο κέντρο των Χανίων και στο γυμναστήριο «Γυμνάσιου» στην Λεωφόρο Καραμανλή 94.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook