Αυτό είναι το επαναστατικό, επόμενο iPhone – Τι νέο φέρνει

αυτό-είναι-το-επαναστατικό-επόμενο-iphone-1021927

Ακόμα και πριν η Apple παρουσιάσει το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro τον Σεπτέμβριο, είχαν ήδη αρχίσει να δημοσιεύονται οι φήμες για το τι ετοιμάζει η εταιρεία για το 2020 με το iPhone 12.

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει η Apple το 2020 θα είναι πιθανώς η υποστήριξη δικτύου 5G, γεγονός το οποίο σύμφωνα με κάποιους αναλυτές σημαίνει ότι ανοίγει ένας νέος κύκλος αναβαθμίσεων για την Apple.

Μια μελέτη της Strategy Analytics που δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο υποδεικνύει επίσης ότι η Apple θα μπορούσε να ξεπεράσει τη Samsung και τη Huawei στην αγορά smartphones με 5G το 2020, παρόλο που οι εταιρείες αυτές έχουν ξεκινήσει την παραγωγή smartphones με δυνατότητα 5G πολύ πριν από την Apple.

Όμως, καθώς η πανδημία των κορωνοϊού συνεχίζει να εξαπλώνεται, δεν είναι σαφές αν η Apple όπως και άλλες εταιρείες, θα μπορέσει να συνεχίσει τον κύκλο εργασιών της, με την παρουσίαση προϊόντων κάθε Σεπτέμβριο.

Τα νέα iPhone της Apple αναμένεται να εισαγάγουν και άλλες σημαντικές αλλαγές, όπως διαφορετικές επιλογές μεγέθους, ανανεωμένο σχεδιασμό και νέα τρισδιάστατη κάμερα παρόμοια με τον νέο αισθητήρα Lidar που έχει το iPad Pro, σύμφωνα με τις προβλέψεις του αναλυτή της TF International Securities Ming- Chi Kuo, αλλά και άλλες αναφορές.

Ρίξτε μια ματιά σε όλα όσα γνωρίζουμε για τα νέα iPhone της Apple τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα αυτό το έτος:

Το iPhone 12’s ίσως βγει στην αγορά αργότερα λόγω του κορωνοϊού

Η Apple τυπικά ανακοινώνει τα νέα iPhone της το Σεπτέμβριο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει αυτό το έτος λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, η οποία επιβράδυνε την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, με τους εργαζόμενους της να αναγκάζονται να να εργαστούν από το σπίτι. Επιπλέον η εταιρεία έχει κλείσει πολλά καταστήματα ανά τον κόσμο.

Μάλιστα, η εταιρεία ανησυχεί ότι θα υπάρχει μικρή ζήτηση για το νέο iphone λόγω της συγκυρίας. Σύμφωνα με την Nikkei Asian Review, δεν αποκλείεται το iphone να βγει το φθινόπωρο στην αγορά. Οι αναλυτές της JPMorgan προβλέπουν ότι το iPhone 12 θα μπορούσε να καθυστερήσει κατά ένα ή δύο μήνες.

Όλα τα iPhone της Apple θα μπορούσαν να υποστηρίξουν το 5G

Η Apple αναμένεται να προσφέρει υποστήριξη 5G σε όλα τα iPhone της, σύμφωνα με αξιόπιστο αναλυτή, ο οποίος έχει αξιοσημείωτο ιστορικό όταν πρόκειται να κάνει προβλέψεις για μελλοντικά προϊόντα της Apple. Αρχικά είπε ότι μόνο δύο από τα smartphones της Apple το 2020 θα ήταν συμβατά με τα δίκτυα 5G, αλλά αναθεώρησε τις προοπτικές του σε μια πιο πρόσφατη έκθεση.

Οι οθόνες OLED αντικαθιστούν τις LCD

Η Apple θα μπορούσε να απομακρυνθεί από τις οθόνες LCD και να πάει πιο κοντά στις OLED για όλα της τα προϊόντα το 2020, δήλωσε ο αναλυτής.

Οι οθόνες OLED προσφέρουν συνήθως καλύτερη αντίθεση και βαθύτερα μαύρα χρώματα σε σύγκριση με τις οθόνες LCD, αλλά κοστίζουν περισσότερο.

Ενδέχεται να βγουν τέσσερις εκδόσεις iPhone επόμενης γενιάς

Η έκδοση της Apple μπορεί επίσης να έρθει σε τέσσερις παραλλαγές, σύμφωνα με αναλυτή. Αυτό θα σήμαινε μια απόκλιση από τη στρατηγική της εταιρείας καθώς το 2019 και το 2018, για παράδειγμα, κυκλοφόρησε το Iphone σε τρία διαφορετικά μοντέλα.

Ο αναλυτής προβλέπει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα iPhone 5,4 ιντσών, δύο iPhones 6,1 ιντσών και ένα iPhone 6,7 ιντσών. Ενώ όλα αυτά τα iPhones αναμένεται να έχουν οθόνη OLED και υποστήριξη 5G. Το μοντέλο 5,4 ιντσών και ένα από τα μοντέλα των 6,1 ιντσών είναι πιθανό να έχουν μόνο δύο κάμερες αντί για τρεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί αυτά τα δύο μοντέλα να έχουν χαμηλότερη τιμή.

Το iPhone 12 θα έχει πρωτόκολλο Wi-Fi, πολύ γρήγορο σε μικρές αποστάσεις

Το iPhone της επόμενης γενιάς της Apple μπορεί να υποστηρίξει το πρότυπο Wi-Fi 802.11ay. Τα δίκτυα που λειτουργούν με αυτό το πρότυπο είναι ικανά να παρέχουν γρήγορες συνδέσεις χαμηλής καθυστέρησης σε κοντινές συσκευές.

Τέλος, το iPhone που θα βγάλει η εταιρεία αργότερα το 2020 θα μπορούσε να περιλαμβάνει την επαναφορά του μεταλλικού πλαισίου που υπήρχε στο iPhone 4.

Ο αναλυτής αναφέρει επίσης ότι η Apple θα αλλάξει τον σχεδιασμό του iPhone «σε σημαντικό βαθμό» το επόμενο έτος.

Κάμερα 3D

Εκτός από τη συνδεσιμότητα 5G και τα νέα μεγέθη οθόνης, ένα άλλο χαρακτηριστικό στο φετινό iPhone αναμένεται να είναι η φωτογραφική μηχανή του. Η Apple σχεδιάζει να εξοπλίσει το iPhone 2020 της με μια πιο ισχυρή κάμερα 3D.

Η νέα κάμερα θα τροφοδοτείται με σαρωτή λέιζερ, σε αντίθεση με την τεχνολογία dot-projection που χρησιμοποιεί η Apple στο Face ID. Εκτός από την ενίσχυση της λειτουργικότητας της επαυξημένης πραγματικότητας του iPhone μέσω του 3D, η νέα κάμερα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη φωτογραφιών με μεγαλύτερο βάθος.

newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook