Αυτό είναι ραντεβού: Πλήρωσε τον λογαριασμό για όλες τις παρέες στο εστιατόριο

αυτό-είναι-ραντεβού-πλήρωσε-τον-λογαρ-1466806

Ο Shaquille O’Neal σίγουρα δεν τσιγκουνεύτηκε στο ραντεβού του με μυστηριώδη γυναίκα σε γνωστό εστιατόριο, καθώς στο τέλος πλήρωσε τον λογαριασμό για όλα τα τραπέζια.

Ο σταρ του NBA και πλέον αθλητικός αναλυτής, σίγουρα αισθανόταν γενναιόδωρος την Κυριακή. Έφτασε στο δημοφιλές εστιατόριο Chelsea Jue Lan Club με μια γυναίκα-μυστήριο γύρω στις 8:30 μ.μ., σύμφωνα με την Page Six. Μέχρι το τέλος της νύχτας, πλήρωνε τον λογαριασμό για ολόκληρο το εστιατόριο.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας ακούστηκε να περιγράφει την γυναίκα ως «το ραντεβού μου» και παρήγγειλε κοτόπουλο Πεκίνου, γαρίδες tempura και το χαρακτηριστικό κοτόπουλο satay του εστιατορίου. «Εκείνη έκανε όλη την παραγγελία», είπε μια πηγή στην ιστοσελίδα.

Μετά το γεύμα τους, ο 50χρονος προχώρησε στην εξόφληση όλων των λογαριασμών.

Ο O’Neal προφανώς ήθελε να κρατήσει τη γενναιοδωρία του μυστική από τους ανθρώπους που δειπνούσαν. Ζήτησε από το προσωπικό να μην αναφέρει ότι πλήρωσε τον λογαριασμό για πάνω από 40 τραπέζια μέχρι να φύγει από το εστιατόριο, σύμφωνα με την πηγή.

Ο λογαριασμός ήταν «πολύ πάνω από 25.000 δολάρια». Ο O’Neal ήταν επίσης «εξαιρετικά γενναιόδωρος» με το προσωπικό του Jue Lan. «Τους άφησε το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έχουν λάβει ποτέ», είπε η πηγή.

Ο θρύλος των Λέικερς συνδέθηκε πρόσφατα με την ηθοποιό Annie Ilonzeh το 2021. Προηγουμένως είχε δηλώσει ότι κατηγορεί τον εαυτό του για το διαζύγιό του το 2011 από την πρώην σύζυγό του Shaunie, η οποία παντρεύτηκε τον πάστορα Keion Henderson τον Μάιο.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook