Αυτή η συνάντηση δεν πήγε πολύ καλά για την Μέρκελ – Την δάγκωσε παπαγάλος | Photos

αυτή-η-συνάντηση-δεν-πήγε-πολύ-καλά-για-1287796

Η Άνγκελα Μέρκελ βρέθηκε την Πέμπτη σε πάρκο πτηνών στο πλαίσιο επίσκεψής της στη μέχρι τώρα εκλογική της περιφέρεια, το Μεκλεμβούργο – Πομερανία.

Η Μέρκελ φάνηκε να διασκεδάζει ταΐζοντας τους παπαγάλους, ωστόσο ένας από αυτούς προτίμησε το χέρι της από την ειδική τροφή.

Η Γερμανίδα καγκελάριος πραγματοποίησε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της στην εκλογική της περιφέρεια προκειμένου να στηρίξει τον υποψήφιo διάδοχό της για την έδρα, τον Γκέοργκ Γκούντερ.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), στο περιθώριο της περιοδείας της, επισκέφθηκε το Πάρκο Πτηνών Marlow και θέλησε να ταΐσει ένα σμήνος παπαγάλων Lori με «νέκταρ», δηλαδή μίγμα από αποξηραμένη γύρη, φρουκτόζη, σιτάρι και νερό.

Τα πουλιά ενθουσιάστηκαν και τουλάχιστον δέκα από αυτά έσπευσαν να την περικυκλώσουν. Κάποιο από αυτά φαίνεται όμως ότι δάγκωσε την Καγκελάριο, η οποία συνελήφθη από τις κάμερες σε μια ασυνήθιστη έκφραση πόνου.

Η στιγμή που ο παπαγάλος δαγκώνει την Άνγκελα Μέρκελ

Σύντομα πάντως ανέκτησε το χαμόγελό της και συνέχισε την επίσκεψή της. Όταν ωστόσο της προτάθηκε να ταΐσει μια ευρωπαϊκή κουκουβάγια ύψους 60 εκατοστών, αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας: «Όχι, όχι, τα πήγα καλά με τα παπαγαλάκια…».

 

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ/DW/dpa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook