Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις συγκλονίζουν τους τηλεθεατές – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

αυτή-η-νύχτα-μένει-οι-εξελίξεις-συγκλο-1617223

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο χθεσινό επεισόδιο συγκλόνισαν τους τηλεθεατές και έδωσαν στη σειρά την πρώτη θέση με ποσοστό 16,1% στο δυναμικό κοινό και 16,7% στους άνδρες 25-44, ενώ 1.467.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό στους ρυθμούς της Νύχτας.

Απόψε, η Μυρτώ προσπαθώντας να ξεπεράσει αυτό που βίωσε, μεταμορφώνεται σε μια άλλη και παγώνουν οι πάντες.

Αναλυτικά όσα θα δούμε:

Στο «Όνειρο», η Μυρτώ φορώντας ένα φόρεμα της Νίκης, προσπαθεί να δείξει πως όλα είναι καλά. Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να μην φύγει η Νίτσα από το Αγρίνιο. Ο Στέλιος χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια από την Αγλαΐα που αρχίζει να βγαίνει από το λήθαργο της. Ο καλοδιάθετος, μετά από καιρό, Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι. Η Φωτεινή φεύγει από το σπίτι και κανείς δεν ξέρει αν πραγματικά είπε την αλήθεια για τον προορισμό της. Η Βρεττώ θα περάσει δύσκολες στιγμές απέναντι στην Εύη, ενώ ο Χρήστος τα χάνει. Η Μυρτώ, μεταμορφωμένη σε «βασίλισσα της βραδιάς», βυθίζεται στην παράνοια, το «πλήρωμα» του «Ονείρου» με πρωτοστάτη τον Πόντικα προσπαθεί να τη σώσει και τελικά ο Στρατής παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Ο Τάσος κοιτάζοντας τη Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Ο Στέλιος αναζητά σανίδα σωτηρίας και, καθώς η Αγλαΐα αρνείται να του την προσφέρει, θα καταφύγει στο συρτάρι με το περίστροφο του. Ο Χρήστος θεωρώντας υπαίτιο τον Αλέξανδρο τον βάζει στο στόχαστρο.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η γλυκιά Μυρτώ της Νύχτας, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για το ρόλο της που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Πώς βίωσε τις σκηνές του βιασμού: «για τη Μυρτώ, το τόσο αθώο πλάσμα, είναι ένα τεράστιο σοκ. Δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί, κλείνεται στον εαυτό της, τους διώχνει όλους από δίπλα της. Ευτυχώς, όπως είδαμε χθες, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε γι’ αυτό. Σαν Αναστασία ό,τι και να απαντήσω δεν μπορώ ποτέ να φθάσω αυτό που θα βιώσει ένα θύμα στα αλήθεια. Γιατί εγώ μιλάω από ένα ασφαλές περιβάλλον που έχω τους συναδέλφους μου να με βοηθάνε. Δεν μπορώ να πω πώς αισθάνθηκα, προφανώς άμα εγώ γυρίζοντας αυτή τη σκηνή ψυχοπλακώθηκα και στεναχωρήθηκα, φανταστείτε πόσο άσχημο θα είναι για έναν άνθρωπο που πραγματικά το βιώνει. Ήταν όλες οι σκηνές ιδιαίτερα δυνατές και δυσάρεστες. Η συνέχεια για όλους τους χαρακτήρες θα συγκλονίσει».

Ο Ιωάννης Απέργης, ο ερωτευμένος Πόντικας της Νύχτας, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha» για το ρόλο του, την οικογένειά του, τον γιο του και την επιθυμία του να υιοθετήσει παιδιά.

«Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» είναι μεγάλο κεφάλαιο στην πορεία μου διότι μετά την κωμική σειρά που είχα κάνει με τον κ. Μπέζο ήθελα να κάνω και μια δραματική. Να μπορώ να αποδείξω σε μένα και ποια είναι τα όριά μου και τι μπορώ να παίξω», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός και κάλεσε τους τηλεθεατές «μη χάσετε τη σειρά γιατί ο Πόντικας έχει εξελίξεις, θα την παντρευτεί τη Μυρτώ ή όχι;».

«Αυτή η νύχτα μένει», η σειρά που άλλαξε τις νύχτες μας, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook