Αυτή είναι οι τελική 20αδα του GNTM – Ποιο μεγάλο φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς

αυτή-είναι-οι-τελική-20αδα-του-gntm-ποιο-με-1289382

Το ταξίδι του GNTM μόλις ξεκίνησε. Μετά τις οντισιόν και το ID Catwalk οι 41 υποψήφιοι πέρασαν από την επόμενη διαδικασία για να μπορέσουν να προκριθούν στο σπίτι του GNTM4.

Πριν από τη δοκιμασία, ένα μοντέλο κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 4. Αυτή ήταν η Ειρήνη Λεμπέση.

Στη δεύτερη φάση του bootcamp, τα υποψήφια μοντέλα δοκιμάστηκαν σε μία επαγγελματική φωτογράφιση.

Πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, υπό την καθοδήγηση των τεσσάρων κριτών, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλού, Αγγελου Μπράτη και Ισμήνης Παπαβλασοπούλου πλένοντας αυτοκίνητα θέλοντας να εντυπωσιάσουν τους… γείτονες.

Οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM

Μετά τη φωτογράφιση οι τέσσερις κριτές, Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δήμητρης Σκουλός, ανακοίνωσαν τα 20 μοντέλα που τους κέρδισαν με τις πόζες τους.

Πρόκειται για τους: Αγάπη, Αγγαίος, Μαρία, Βασίλης, Άννα,Κυβέλη, Ηλίας, Ναπολέων, Στέλλα, Ειρήνη, Θοδωρής, Ιωάννα, Ντίνος, Ραφαέλα, Στέλιος, Γιάννης, Όλγα, Θάνος, Μελίνα, Κωνσταντίνος.

Οι επιλαχόντες για το σπίτι του GNTM

Για πρώτη φορά φέτος υπάρχουν δυο επιλαχόντες, οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να κληθούν από την παραγωγή για να μπουν στο ριάλιτι μόδας.

Ο λόγος για τη Μαρία και τον Κλαυδιανό.

GNTM: H απόφαση-έκπληξη του Ιάσονα

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η αποχώρηση του Ιάσονα Λάιου, ο οποίος ήταν από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.

Ο Ιάσονας δέχθηκε μια μεγάλη πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να μην συνεχίσει την πορεία του στον διαγωνισμό μόδας.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook