Αυτή είναι η τσάντα που θα φορέσουμε το καλοκαίρι και ευτυχώς ταιριάζει με όλα

αυτή-είναι-η-τσάντα-που-θα-φορέσουμε-το-1450741

Αν σκοπεύεις να βγεις για shopping, αυτή είναι η τσάντα που θα πρέπει να μπει στην κορυφή της wish list σου

Κάποιες από εμάς έχουν πολύ ειδικό γούστο στις τσάντες και ξέρουν κάθε σεζόν ποια designer bag θέλουν να βάλουν στην συλλογή τους, πώς θα την αξιοποιήσουν και πώς ακριβώς θα την συνδυάσουν με τα υπόλοιπα items της ντουλάπας τους. Μάλιστα πολύ συχνά καταλήγετε να κάνετε την ίδια ακριβώς επιλογή, διαλέγοντας ακριβώς το ίδιο δέρμα ή ύφασμα, το ίδιο style σε διαφορετικό χρώμα, ξέροντας ότι θα την χρησιμοποιήσετε με όλα σχεδόν τα outfits, που θα κάνετε.

Μερικές φορές, όμως, η πολυπόθητο αυτό passé part out που ψάχνεις μπορεί να μην είναι αυτό που φαντάζεσαι. Όπως για παράδειγμα για το φετινό καλοκαίρι η νούμερο ένα επιλογή των fashion lovers είναι η λευκή handbag. Η αλήθεια είναι πως οι λευκές τσάντες είχαν μέχρι πολύ πρόσφατα την φήμη των cheapy-looking αξεσουάρ, για αυτό και δεν ήταν στις πρώτες μας προτιμήσεις.

Φέτος, ωστόσο δεν υπήρξε οίκος ή designer που να μην συμπεριέλαβε μία τουλάχιστον λευκή τσάντα στην συλλογή του. Ρίξε μία ματιά στα αξεσουάρ των Prada, Gucci, Givenchy και Loewe. Και αν δεν υπήρχε ένα bright white item στις τσάντες της εκάστοτε σειράς, τότε σίγουρα θα υπήρχε μία τσάντα σε ivory ή στο χρώμα της κρέμας.

Άλλος ένας μύθος που καταρρίφθηκε φέτος, είναι πως η λευκή τσάντα είναι κατάλληλη μόνο για την καλοκαιρινή σεζόν, αφού την είδαμε μέσα στο χειμώνα να συνδυάζεται μοναδικά με χοντρά παλτό, oversized μάλλινα σακάκια, χοντρά πουλόβερ και μαλακά sweaters.

Τα combos που αναδεικνύουν την λευκή τσάντα

Το total color είναι πάντα μία καλή λύση. Και αν θεωρείς too much ένα απόλυτα λευκό outfit ακόμη και αν είναι καλοκαίρι, τότε μπορείς να επενδύσεις σε κάποια κομμάτια στο γλυκό χρώμα της κρέμας ή το ivory. Επίσης, η neutral παλέτα αγαπά πολύ το λευκό και η νέα σου λευκή handbag κάνει το απόλυτο matching με ένα wide leg beige παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο.

Φυσικά και μπορεί να συνοδέψει και colorful σύνολα, κατεβάζοντας λίγο τους τόνους. Πρόσεξε, όμως, την μεγάλη αντίθεση, γιατί μπορεί όντως να κάνει το αποτέλεσμα tacky. Χρησιμοποίησε την, επίσης, στα preppy like χαριτωμένα σύνολα που θα κάνεις με τις mini φούστες σου, επιλέγοντας και ένα επίσης λευκό ζευγάρι παπούτσια.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook