Αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά κάθε ζωδίου

αυτή-είναι-η-σκοτεινή-πλευρά-κάθε-ζωδί-1677165

Για να νιώσεις την απόλυτη χαρά πρέπει να βιώσεις τη λύπη, για να δεις το φως πρέπει να ζήσεις το σκοτάδι, για να εκτιμήσεις κάτι πρέπει να το χάσεις. Φαίνεται πως η ζωή -σε όλες τις εκφάνσεις της- είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις. Η μία είναι η ευχάριστη, η χαλαρή και η όμορφη και η άλλη η σκληρή, η σκοτεινή και -ίσως- η πιο επικίνδυνη.

Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποια μπορεί να είναι η δική σας σκοτεινή πλευρά; Αν όχι, κάντε μία αρχή ρίχνοντας μια ματιά στα άστρα και τα ζώδια.

Η σκοτεινή πλευρά του Κριού

Οξύθυμος και παρορμητικός ένας Κριός θέλει να τα ζήσει όλα, τώρα. Συνήθως, οι αντιδράσεις του είναι γνωστές, ακόμα κι όταν θυμώνει. Ως το πρώτο ζώδιο του κύκλου, όμως, θέλει να είναι πάντα… πρώτος. Αν με κάποιον τρόπο χάσει αυτή την κυριαρχία, τότε μπορεί να γίνει από επιθετικός μέχρι και επικίνδυνος. Είτε πρόκειται για ερωτική σχέση είτε για συνεργασία, αν νιώσει πως δεν είναι πια στην κορυφή , γίνεται μαχητής που δεν γνωρίζει όρια μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει.

Η σκοτεινή πλευρά του Ταύρου

Οι Ταύροι είναι οι ήρεμοι, οι πιστοί και οι παραδοσιακοί του ζωδιακού κύκλου. Σύμβολό τους είναι το ζώο του ταύρου, κι αν κρίνουμε από τον εκρηκτικό χαρακτήρα αυτών των ζώων, τότε εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε και ποια είναι η σκοτεινή πλευρά του ζωδίου. Πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι, οι Ταύροι μπορεί να «κολλήσουν» τόσο πολύ σε κάτι που πιστεύουν ή θεωρούν σωστό, που είναι ικανοί να γίνουν πάρα πολύ σκληροί και απρόβλεπτοι. Αν, μάλιστα, αυτό αφορά προσωπική σχέση ή συνεργασία, τότε είναι πολύ πιθανό να κόψουν απότομα κάθε επαφή μαζί σας, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνούν μαζί σας.

Η σκοτεινή πλευρά των Διδύμων

Οι Δίδυμοι μπορεί τη μια στιγμή να είναι δημιουργικοί και ευχάριστοι και την άλλη γεμάτη άγχος, στρες και αρνητικές σκέψεις. Γενικά, είναι γνωστοί για το διφορούμενο του χαρακτήρα τους και αυτό σε ένα σημείο είναι και το σκοτεινό κομμάτι τους. Είναι ικανοί να εκθέσουν τον άλλον ανεπανόρθωτα, ειδικά αν αντιληφθούν πως πρόκειται να τους απορρίψει. Μάλιστα, αν βρεθούν κατηγορούμενοι για κάτι (και κυρίως αν είναι ένοχοι για αυτό) θα χρησιμοποιήσουν όποιον τρόπο και μέσο μπορούν για να ρίξουν το φταίξιμο σε άλλους και να βγουν εκείνοι «λάδι».

Η σκοτεινή πλευρά του Καρκίνου

Συναισθηματικοί, ρομαντικοί και άνθρωποι που αγαπούν τη σιγουριά και την οικογένεια. Θα μπορούσε κανείς να πει πως οι Καρκίνοι δεν έχουν πολλά αρνητικά, πέρα από το κυκλοθυμικό του χαρακτήρα τους. Κι όμως, αν και δεν τους φαίνεται, μπορούν να γίνουν αρκετά κουτσομπόληδες. Βέβαια, και εδώ θα μιλήσουν για εκείνους που δεν γνωρίζουν. Τα δικά τους άτομα, άλλωστε, δεν κάνουν τίποτα κακό και είναι πάντα σωστά. Οι άλλοι, όμως, οι άγνωστοι, δεν θα γλιτώσουν από τα σχόλιά τους.

Η σκοτεινή πλευρά του Λέοντα

Γεννημένοι αρχηγοί οι Λέοντες προσπαθούν να ελέγξουν κάθε κατάσταση και να γίνουν το σωστό παράδειγμα προς τους άλλους. Γίνονται πολύ καλοί ηγέτες, αλλά αν νιώσουν πως τους υποτιμάς και υποβιβάζεις την προσπάθειά τους, τότε γίνονται αμείλικτοι και σκληροί. Μπορεί να φτάσουν σε σημείο να σε κάνουν να νιώσεις ένα μηδενικό, μη υπολογίζοντας την ψυχολογία σου.

Η σκοτεινή πλευρά της Παρθένου

Η τελειομανής και πάντα πρόθυμη Παρθένος, γίνεται πολύ εύκολα εκείνη που φωνάζει «Στα έλεγα εγώ», ακόμα και στο παραμικρό παράπτωμα. Ειδικά, αν σας έδωσε μία συμβουλή και την αγνοήσατε ετοιμαστείτε για σκληρή κριτική που αγγίζει τα όρια της κακίας. Απορρίπτει κάθε άποψη που δεν συμφωνεί με τη δική της και νομίζει πως τα ξέρει όλα, ενώ δύσκολα – έως ποτέ- θα αποδεχτεί πως κάποιος άλλος είχε δίκιο.

Η σκοτεινή πλευρά του Ζυγού

Ένας Ζυγός αποζητά την αρμονία και τη δικαιοσύνη στη ζωή του. Το ίδιο θέλει να επιθυμούν και όσοι βρίσκονται δίπλα του. Αν αντιληφθεί πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, τότε είναι ικανός να προδόσει σκληρά. Επίσης, αν χαλαρώσει και νιώσει πως ο άλλος του δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη είναι πιθανό να την εκμεταλλευτεί και να σας αφήσει «ξεκρέμαστους» συναισθηματικά.

Η σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού

Παθιασμένοι και πεισματάρηδες οι Σκορπιοί, είναι γνωστό πως αν πληγωθούν γίνονται ιδιαίτερα εκδικητικοί. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το κρυφό τους σημείο. Οι Σκορπιοί, αν και προσπαθούν να το κρύψουν, σχηματίζουν τη γνώμη τους πολύ νωρίς για κάποιον και δεν την αλλάζουν. Τις περισσότερες φορές οι απόψεις τους δημιουργούνται από αυθαίρετα στοιχεία, τα οποία συχνά δεν έχουν καν κάποια ορθή βάση. Δύσκολα θα δεχθούν πως δεν έκριναν σωστά, ακόμα κι όταν αποδειχθεί πως έκαναν λάθος.

Η σκοτεινή πλευρά του Τοξότη

Ο περιπετειώδης Τοξότης, θέλει με κάθε τρόπο να ανέλθει κοινωνικά. Αυτή είναι και η σκοτεινή πλευρά του, καθώς τίποτα δεν θα τον σταματήσει από το να τα καταφέρει. Η δίψα για δόξα και περιπέτεια, τον κάνει να αποκαλύπτει μυστικά των άλλων, χωρίς ενδοιασμούς και αυτός είναι και ο λόγος που συχνά δεν έχει μακροχρόνιες φιλίες.

Η σκοτεινή πλευρά του Αιγόκερω

Ο εργασιομανής Αιγόκερως δύσκολα αποκαλύπτει τα συναισθήματά και τις σκέψεις του. Αυτή δεν είναι, όμως, η κρυφή πλευρά του, καθώς όσο προσγειωμένος κι αν φαίνεται, θέλει να αλλάξει τον κόσμο γύρω του. Για να γίνει αυτό θα χρησιμοποιήσει όσα μέσα διαθέτει, αλλά όχι για προσωπικό όφελος, όπως ο Τοξότης. Παράλληλα, δεν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, αλλά θα είναι ειλικρινής – σε βαθμό που μπορεί να πληγώσει τους άλλους.

Η σκοτεινή πλευρά του Υδροχόου

Τα δυναμικά χαρακτηριστικά τους γίνονται και η αδυναμία τους. Η σκοτεινή πλευρά των Υδροχόων εδρεύει μέσα στο μυαλό τους. Είναι αρκετά ευαίσθητοι και συχνά οι σκέψεις τους τους παρασύρουν και δεν τους αφήνουν να είναι αυθόρμητοι και χαρούμενοι. Κρύβουν αυτά που σκέφτονται, για να μην τους χαρακτηρίσουν αδύναμους. Γι’ αυτό και πολύ συχνά γίνονται αυταρχικοί και προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους, πράγμα που δεν ταιριάζει με τον φιλελεύθερο χαρακτήρα τους.

Η σκοτεινή πλευρά των Ιχθύων

Τα συναισθηματικά Ψάρια του ζωδιακού, μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν τύψεις στους άλλους, ακόμα και χωρίς λόγο. Αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά τους, την οποία κρύβουν συχνά πίσω από λόγια αγάπης και στοργής. Η εικόνα του «χτυπημένου από τη μοίρα» Ιχθύ είναι εκείνη που αν την αντιληφθείτε καλύτερα να κρατήσετε μια απόσταση από το συγκεκριμένο άτομο.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook