Αυτή είναι η πιο τυχερή ημέρα για κάθε ζώδιο

αυτή-είναι-η-πιο-τυχερή-ημέρα-για-κάθε-ζ-800446

Λένε πως κάθε ζώδιο έχει τη δική του τυχερή πέτρα, ένα ξεχωριστό χρώμα, ακόμα και νούμερα. Κάπως έτσι, υπάρχουν και ημέρες που κάθε ζώδιο έχει μία παραπάνω εύνοια.

Η αλήθεια είναι πως για τη φετινή χρονιά υπάρχουν τυχερά και άτυχα ζώδια, ωστόσο, μην πτοείστε, κάθε ημέρα είναι διαφορετική και μπορεί να είναι η δική σας, ακόμη και αν όλα γύρω σας μοιάζουν «σκοτεινά».

Ας δούμε ποια είναι η καλύτερη ημέρα για κάθε ζώδιο, εκείνη που η τύχη του χαμογελά πιο πλατιά και όλα του πάνε καλύτερα.

Δευτέρα

Αυτή η ημέρα είναι για εσένα Καρκίνε, καθώς η Δευτέρα (Monday) είναι η ημέρα του φεγγαριού (day of the moon). Η Σελήνη είναι κυβερνήτης σου μην το ξεχνάς!

Τρίτη

Δύο ζώδια έχουν ως τυχερή ημέρα την Τρίτη: Κριός και Σκορπιός. Η Τρίτη έχει συνδεθεί με τον Αρη, ο οποίος είναι κυβερνήτης του Κριού και συγκυβερνήτης του Σκορπιού (συνεργάζεται με τον Πλούτωνα).

Τετάρτη

Η Τετάρτη είναι μια φοβερή ημέρα, καθώς τρία ζώδια ευνοούνται από την τύχη. Δίδυμοι, Παρθένοι και Υδροχόοι έχουν την τύχη με το μέρος τους, καθώς η Τετάρτη είναι η ημέρα του Ερμή.

Πέμπτη

Τοξότες και Υδροχόοι καλό θα ήταν να αγαπούν λίγο παραπάνω την Πέμπτη, η οποία έχει ως κυβερνήτη τον Δια.

Παρασκευή

Αγαπημένε Ταύρε και Ζυγέ ως παιδιά της Αφροδίτης ευνοήστε την Παρασκευή, η οποία συνδέεται μαζί της.

Σάββατο

Το Σάββατο είναι η ημέρα του Κρόνου άρα και τον Αιγόκερων, οι οποίοι κυβερνούνται από τον πλανήτη.

Κυριακή

Μπορεί να είναι η τελευταία ημέρα της εβδομάδας, ωστόσο, είναι ιδανική για τους Λέοντες. Η Κυριακή είναι ημέρα του Ηλιου, άρα και τον Λιονταριών.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook