Αυτή είναι η παιδεία μας; Κρητικά «λεβεντόπαιδα» παίζουν με… νεκρή γάτα | Δείτε το εξοργιστικό βίντεο

αυτή-είναι-η-παιδεία-μας-κρητικά-λεβε-928812

Αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα εφήβων να… παίζουν με ένα νεκρό γατάκι στα Καμίνια του Ηρακλείου, σε ένα βίντεο που οι ίδιοι χωρίς ντροπή κοινοποίησαν σε κοινωνικό δίκτυο.

Οι Κρητικοί «λεβέντες» φαίνονται στο βίντεο να καβαλάνε το ζώο με το ποδήλατο και να το γλεντάνε με την ψυχή τους. Το εξοργιστικό στιγμιότυπο αναρτήθηκε στο Instagram, λίγο αργότερα όμως αποσύρθηκε, αφού, όπως είναι λογικό, είχε προκαλέσει αγανάκτηση και έντονες αντιδράσεις από άτομα που το είδαν, ενώ λίγο αργότερα απενεργοποιήθηκε και ο λογαριασμός.

Άγνωστος είναι ο τρόπος που πέθανε η γάτα, αν τα παιδιά την βρήκαν νεκρή ή το «διασκέδασαν» σκοτώνοντας την πρωτύτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο έχει φτάσει στα χέρια των αστυνομικών αρχών.

Σε μία περιοχή που η κακοποίηση ζώων για χρόνια περνούσε ατιμώρητη και θεωρούνταν λίγο πολύ δεδομένη, πόσο φυσιολογική και υγιής φαίνεται τώρα αυτή η εικόνα της νεολαίας; Μέχρι εκεί φτάνει άραγε η παιδεία μας;

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

5 thoughts on “Αυτή είναι η παιδεία μας; Κρητικά «λεβεντόπαιδα» παίζουν με… νεκρή γάτα | Δείτε το εξοργιστικό βίντεο

  1. Δεν είναι τυχαια όλα αυτά τα περιστατικα στα Χανια κ σε ολη την Κρητη…..φαινομενα τραγικα…..όπως κ η εγκαταλειψη σήμερα σε τροχαιο ατυχημα μεταξυ αυτοκινητου κ μηχανης….τετοια φαινομενα δεν υπήρχαν στο παρελθόν…..ισως έχει αλλάξει η κοινωνια βαδιζοντας πιο κοντα προς τα σκατα…..

  2. Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, Σουζαν Ιτον δολοφονημένη μετά βιασμού, Βαγγέλης Γιακουμάκης δολοφονημένος από λεβέντες!
    Η Κρήτη δε βγάζει λεβέντες, αυτά είναι παραμύθια! Επικίνδυνους βγάζει! Επικίνδυνους με δολοφονικά ένστικτα, παιδιά γεμάτα μίσος. Αλλά έτσι είναι όταν μεγαλώνουν τα παιδιά και αντί για καρτούν τους δείχνουν πιστόλια!

    Ντροπή σας ξεφτίλες… φτύσιμο!

  3. Και στο παρελθόν υπήρχε ενασχοληση με τα οπλα αλλά υπηρχε τσιπα που δεν υπαρχει σημερα….δεν πιστεύω οτι φταιει ο Bugs Bunny και τα άλλα Cartoons ας είμαστε ελαφρως σοβαροι….

  4. Και στο παρελθόν υπήρχε ενασχοληση με τα οπλα αλλά υπηρχε τσιπα υπήρχε μια αξιοπρέπεια παρολο που υπηρχε φτωχεια κ οχι τα υπερκερδη του τουρισμου που δεν υπαρχει σημερα….δεν πιστεύω οτι φταιει ο Bugs Bunny και τα άλλα Cartoons ας είμαστε ελαφρως σοβαροι….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook