Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανερχόμενη τάση στα παπούτσια του καλοκαιριού!

αυτή-είναι-η-μεγαλύτερη-ανερχόμενη-τά-866306

Αν αναρωτιέσαι ποια παπούτσια θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι σου έχουμε την απάντηση. Τα naked sandals έχουν αποκτήσει πολλές fans και ήδη τα έχουμε εντοπίσει στα looks πολλών στιλάτων γυναικών στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας.

Μια έξτρα λεπτομέρεια που αξίζει να προσέξεις; Τα naked sandals με τετραγωνισμένη μύτη θα φορεθούν πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο είδος παπουτσιού και το Net-a Porter συμφωνεί απόλυτα μαζί μας. Το πιο γνωστό e-shop παγκοσμίως δημοσιεύει κάθε χρόνο προβλέψεις σχετικά με τα πιο δημοφιλή ανερχόμενα trends. Τα naked sandals με τετράγωνη μύτη είναι πρώτα στη λίστα και αυτό αποδεικνύει πως αξίζει να τα συμπεριλάβεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου.

Στα καταστήματα αλλά και σε e-shops θα βρεις υπέροχα φλατ σχέδια με πολλά κορδόνια ώστε να φαίνεται το μεγαλύτερο μέρος του ποδιού σου αλλά και σανδάλια με λίγο τακούνι που θα μπορείς να φοράς σε όλες τις καθημερινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις σου.

Το κόκκινο, το λευκό, το μαύρο, το καφέ και το nude είναι χρώματα που αγαπάμε ιδιαίτερα σε αυτά τα παπούτσια και σου τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν φοράς τα συγκεκριμένα πέδιλα;

1. Να έχεις τέλειο πεντικιούρ στα νύχια σου.

2. Να έχεις πολύ περιποιημένα πόδια γιατί το μεγαλύτερο μέρος τους θα είναι σε κοινή θέα.

Όσον αφορά για την επόμενη σεζόν να θυμάσαι πως τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη θα φορεθούν πάρα πολύ και το φθινόπωρο σε μποτάκια αλλά και κλειστές γόβες.

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook