Αυτή είναι η Ελληνίδα που παίζει στο πλευρό του Jude Law και του John Malkovich | Photos

Παρά το πλούσιο βιογραφικό της και τα συνεχή ταξίδια της ανά τον κόσμο, έχει ελάχιστες αναρτήσεις στα social media.

Ούτε φωτογραφίες ανεβάζει στο instagram με τους διάσημους συμπρωταγω­νιστές της.

Με διακριτικότητα υποστηρίζει ότι για να «υπάρξεις» στο σύμπαν των social media χρειάζεται αρκετή δουλειά, η οποία πρέπει να σου αρέσει και επιπλέον πρέπει να έχεις κάποιο σχετικό ταλέντο για να τη διαχειριστείς.

Η Κίκα Γεωργίου προτιμά όμως να διοχετεύει την ενέρ­γεια της αλλού.

Τον χειμώνα του 2019, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, ταξίδευε συνεχώς στην Ιταλία για τα γυρίσματα που έγιναν σε ιστορικές τοποθεσίες της παλιάς πόλης της Βενετίας και της Ρώμης.

Υποδύεται τη γυναίκα με την Κόκκινη Στολή, αρχηγό μιας θρησκευτι­κής εξτρεμιστικής ομάδας που υποστηρίζει τον Πάπα, ο οποίος στα πρώτα επεισόδια της σειράς βρίσκεται σε κώμα.

«Ήταν μια τεράστια παρα­γωγή, εντυπωσιακή, φιλόδοξη και επιβλητική», θυμάται, «υπήρχε μέρα με 400-500 άτομα βοηθητικούς ηθοποιούς. Αυτό από μόνο του προκαλεί ένα αίσθημα ενθουσιασμού το οποίο κουβαλάει κανείς και στη συνέχεια».

Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν η οργάνωση και ο συντονισμός του συνεργείου. Εξομολογείται ότι δεν αισθάνθηκε καμία σωματική κόπωση.

Περίμενε σε ένα νεοκλασικό αρχοντικό δίπλα από το σετ όπου γινόταν το γύρισμα μέχρι να είναι όλα έτοιμα για να μπει στο πλάνο. Η εντυπωσιακή σκηνή με την προσταγή «Pray» που δίνε όρθια ανάμεσα στο πεσμένο στα γόνατα πλήθος ήταν αποτέλεσμα αυθόρμητου αυτοσχεδιασμού καθώς δεν ήταν στο σενάριο και έτσι δεν είχε κάνει ουδεμία πρόβα γι’ αυτό.

Με πληροφορίες από gossiptv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ