Αυτή είναι η εκπομπή που θα αντικαταστήσει τα «Αποκαλυπτικά» στο πρόγραμμα του Open

αυτή-είναι-η-εκπομπή-που-θα-αντικαταστ-766226

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο τηλεοπτικός σταθμός Open, το πρωί της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Μένιο Φουρθιώτη. «Οριστική Διακοπή Συνεργασίας OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη. Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού.

Έτσι, από σήμερα 10 Νοεμβρίου, την θέση των «Αποκαλυπτικών», θα πάρει η εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μια εκπομπή που είχε ξεκινήσει αρχικά από το Epsilon TV για τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR, κεντρική παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής θα είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, πλαισιωμένη από τρεις γυναίκες κι έναν άντρα.

Στο πάνελ της έμπειρης δημοσιογράφου, θα βρίσκεται η Έλενα Πολυκάρπου, η Νάνσυ Νικολαΐδου, η Μαρία Βλάχου και ο Γιώργος Παράσχος.

Απόφαση των στελεχών του σταθμού είναι, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Μένιο Φουρθιώτη, να μην απομακρυνθεί κανείς από τους συνεργάτες του, αλλά να απορροφηθούν στη συγκεκριμένη όπως και σε άλλες εκπομπές του νεοσύστατου καναλιού.

Όσον αφορά αυτή τη νέα εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 14:30 ως τις 17:00, θα είναι lifestyle περιεχομένου ενώ ο τίτλος της θα αλλάξει μέσα στις επόμενες μέρες.

fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook