Αυτή είναι η απαραίτητη ποσότητα αντηλιακού που πρέπει να απλώνεις καθημερινά στην επιδερμίδα σου

αυτή-είναι-η-απαραίτητη-ποσότητα-αντη-540121

Ναι, είναι παραπάνω από όσο νομίζεις!

Το μυστικό για να πετύχεις την απαιτούμενη αντηλιακή προστασία και να αποφύγεις τις δυσάρεστες παρενέργειες του ήλιου στην επιδερμίδα σου, που ακούν στο όνομα των πανάδων, της φωτογήρανσης και σε προχωρημένο στάδιο, στον καρκίνο του δέρματος δεν είναι άλλο παρά να αναλογιστείς την ποσότητα αντηλιακού που εφαρμόζεις σε καθημερινή βάση και την συχνότητα με την οποία το ανανεώνεις.

Η χρήση του αντηλιακού είναι εξίσου σημαντική το χειμώνα, όσο είναι και το καλοκαίρι και τα αποτελέσματα της σωστής και τακτικής εφαρμογής του φαίνονται μακροπρόθεσμα. Αν και η σημασία της χρήσης του, στις μέρες μας είναι ευρέως διαδεδομένη, ελάχιστες γνωρίζουν ποια είναι η συνιστώμενη ποσότητα εφαρμογής του, ώστε η προστασία της επιδερμίδας από τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου να είναι επαρκής.

Η ιδανική ποσότητα είναι περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού αντηλιακό για το πρόσωπο και τον λαιμό και ένα ολόκληρο κουταλάκι του γλυκού για κάθε χέρι και πόδι μπρος-πίσω. Δεν έχει σημασία το μέρος στο οποίο βρίσκεσαι, η εποχή και ο δείκτης προστασίας του αντηλιακού σου, η σωστή ποσότητα αντηλιακού πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook