Αυτή είναι η 34χρονη που έχασε το μάτι της από επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Είχε παίξει στο Deal

αυτή-είναι-η-34χρονη-που-έχασε-το-μάτι-τη-1044439

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι εναντίον 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι της. Πρόκειται για μια πανέμορφη ξανθιά γυναίκα που είχε βρεθεί τον Ιανουάριο του 2019 και στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς είχε συμμετάσχει ως παίκτρια από την Αιτωλοακαρνανία, στο παιχνίδι του Alpha «Deal”.

Η 34χρονη γυναίκα είναι από το Λουτρό Αμφιλοχίας και έχει εργαστεί στα λογιστικά γραφεία μεγάλων εταιρειών τροφίμων και αγαπάει τον χορό.

Τι είπε ο γιατρός που είδε την 34χρονη μετά την επίθεση με βιτριόλι

Στην εκπομπή Live News μίλησε ο Πάρης Μπουλές, διευθυντής επειγόντων στο Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπουλές «Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες».

«Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι. Είναι σταθερή η κατάστασή της αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο ίδιος.

thetoc.gr

One thought on “Αυτή είναι η 34χρονη που έχασε το μάτι της από επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Είχε παίξει στο Deal

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook