Αυτή είναι η 34χρονη αστυνομικός που «ξεσκέπασε» τον ψευτογιατρό – Πώς από μία επιταγή βρήκε το πραγματικό του όνομα

αυτή-είναι-η-34χρονη-αστυνομικός-που-ξε-1058569

Μία 34χρονη αξιωματικός κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να φτάσει στα ίχνη του Νίκου Κόντου, ή αλλιώς του ψευτογιατρού.

Ήταν Μάϊος του 2019 όταν μία μήνυση παρελήφθη από την 34χρονη αξιωματικό Βασιλική, αστυνόμο Β’ στον βαθμό, η οποία συγκλονίστηκε διαβάζοντας ότι δύο παιδιά ένας 14χρονος και μία 16χρονη έχασαν τη ζωή τους από τις “θεραπείες” του ψευτογιατρού.

Δεκατρείς μήνες μετά την ανάληψη της υπόθεσης από την αξιωματικό, οι γονείς των παιδιών που πέθαναν ταξίδεψαν στην Αθήνα μόνο και μόνο για να τις σφίξουν το χέρι και να την ευχαριστήσουν για όλα όσα έκανε ώστε να δικαιωθούν οι ίδιοι αλλά και για να μην πέσουν άλλοι άνθρωποι στα δίχτυα του “μαϊμού” γιατρού.

“Πήγαινε στο γραφείο της νωρίς το πρωί και έφευγε αργά το βράδυ. Είχε ξεχάσει τα Σαββατοκύριακα και το σπίτι της. Πάντα ήταν εργασιομανής, αλλά με αυτή την υπόθεση ταυτίστηκε”, είπε αστυνομικός στο «Έθνος» αναφερόμενος στην 34χρονη.

«Πρέπει να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Οφείλω να επιμείνω. Δεν θα αφήσω την υπόθεση με τίποτα. Λόγω τιμής», φέρεται να είπε η αστυνόμος.

Δίπλα της ήταν ο αστυνομικός διευθυντής και προϊστάμενος της και όταν στις αρχές Απριλίου το γραφείο της γέμισε χαμόγελα, ύστερα από την ταυτοποίηση του πραγματικού ονόματος του Νίκου Κόντου από μία επιταγή με την οποία πλήρωσε το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών του.

Η επιταγή βρέθηκε χάρη στην επιμονή της αστυνόμου. Παρότι είχαν ληφθεί καταθέσεις από τους γονείς των παιδιών που έκαναν τις πρώτες καταγγελίες, είχε χαθεί μία σημαντική λεπτομέρεια η οποία ήρθε στο φως από το ένστικτο της αξιωματικού.

Ύστερα από ερωτήσεις της ο πατέρας ενός εκ των παιδιών θυμήθηκε ότι κάποια στιγμή είχε πληρώσει τον ψευτογιατρό με επιταγή. Η 34χρονη ακολούθησε την ανάποδη διαδρομή της επιταγής και έφτασε στο πραγματικό όνομα του δράστη.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook