Αυτές οι γυναίκες θα ραγίσουν την καρδιά του Λέοντα

αυτές-οι-γυναίκες-θα-ραγίσουν-την-καρδ-493657

Ίσως να έχεις ακούσει πολλά για τον Λέοντα και το πόσο… νάρκισσος είναι. Το ζώδιο αυτό θεωρείται ένα από τα πιο εγωιστικά, αλλά παράλληλα και πολύ… συναισθηματικά. Απλώς κρύβει όσα νιώθει και δεν αφήνει κανέναν να δει το πραγματικό του πρόσωπο. Κυρίως όταν πονάει.

Γενικά ο Λέοντας δεν θέλει να δείχνει ευάλωτος καθώς αυτό το θεωρεί σημάδι αδυναμίας και πιστεύει πως οι άλλοι θα τον εκμεταλλευτούν. Δεν παύει όμως να είναι ένα άτομο ευαίσθητο που μπορεί να πληγωθεί εύκολα αν κάνει σχέση με την λάθος γυναίκα. Ποιες είναι όμως οι τρείς γυναίκες του ζωδιακού που μπορούν να του ραγίσουν την καρδιά;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Διδυμίνα έχει μέσα της την περιέργεια. Μόλις θα γνωρίσει έναν άντρα Λέοντα, θα θελήσει να μάθει τα πάντα για εκείνον, θα του δείξει απίστευτο ενδιαφέρον και θα ασχοληθεί μαζί του. Ο Λέων από την πλευρά του θα νιώσει κολακευμένος με την τόση προσοχή, αλλά και τον θαυμασμό και εύκολα θα… «τσιμπήσει».

Ωστόσο η Διδυμίνα είναι από τα άτομα που βαριούνται εύκολα και ακόμα πιο γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον της. Όλη αυτή η προσοχή προς τον… βασιλιά θα σταματήσει και τότε εκείνος θα νιώσει προδομένος και πληγωμένος.

Και μπορεί για την γυναίκα Δίδυμο να είναι πιο εύκολο να πάει παρακάτω, μιας και από την φύση της δεν δένεται τόσο συναισθηματικά, για αυτόν όμως δεν ισχύει το ίδιο και θα μείνει κολλημένος μαζί της για καιρό, προσπαθώντας να καταλάβει τι είναι αυτό που δεν έχει ή τι την ξενέρωσε και τον… παράτησε.

Αυτοί οι δύο μπορεί να έρθουν κοντά επειδή ως «γείτονες», στα προσωπικά τους ωροσκόπια. Ίσως έχουν πλανήτες ο ένας στο ζώδιο του άλλου και για ένα μικρό διάστημα να… «κολλήσουν».

Το κακό με το ταίριασμα αυτό είναι ότι η γυναίκα Παρθένος είναι ένα άτομο πρακτικό και προσγειωμένο, ενώ ο Λέοντας είναι παθιασμένος και ρομαντικός. Ο άντρας Λέων θα νιώθει στη σχέση αυτή ότι δεν παίρνει την αγάπη που θέλει, δεν βλέπει τα συναισθήματα που θα ήθελε στην σύντροφό του και φυσικά δεν απολαμβάνει τον θαυμασμό της, αλλά την… κριτική της. Ακριβώς αυτή η κριτική είναι που μπορεί να «διαλύσει» ένα Λιοντάρι, το οποίο δεν τα πάει καθόλου καλά με την υποτίμηση και την… απαξίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ετερώνυμα έλκονται λένε και αυτά τα δυο ζώδια που είναι απέναντι, νιώθουν όντως μια έλξη το ένα για το άλλο με το που θα συναντηθούν.

Ο Λέοντας όμως ως ζώδιο της φωτιάς, είναι ένα άτομο παθιασμένο, σε αντίθεση με την γυναίκα Υδροχόο που λόγω της «αέρινης» φύσης της είναι άτομο που λειτουργεί εγκεφαλικά, σχεδόν ψυχρά και απόμακρα. Ο Λέοντας δεν θα πάρει από την γυναίκα αυτή τον θαυμασμό και την «υποταγή» που ο ίδιος θα ήθελε και θα τον ικανοποιούσε με αποτέλεσμα να πληγωθεί και να πονέσει.

Η γυναίκα Υδροχόος είναι υπερβολικά ανεξάρτητη και ελεύθερη για τα δικά του δεδομένα και δεν θα «υποκλιθεί» ποτέ στον «βασιλιά» του ζωδιακού.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook