Αυτές είναι οι τρεις κυρίαρχες τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο του 2021

αυτές-είναι-οι-τρεις-κυρίαρχες-τάσεις-1231456

Τρεις είναι οι κυρίαρχες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο χώρο των μαλλιών για το φθινόπωρο του 2021, σύμφωνα με όσα αναφέρει το byrdie.com. Οι αφέλειες που έκαναν δυναμική εμφάνιση κατά την πανδημία συνεχίζουν αν αποτελούν hot επιλογή για τις περισσότερες γυναίκες.

Το κόκκινο χρώμα θα κυριαρχήσει στις επιλογές εκείνων που θα θελήσουν να ανανεώσουν το χρώμα στα μαλλιά τους, ενώ οι όμορφες πλεξούδες θα συνεχίσουν να αποτελούν μια κλασική και ευέλικτη επιλογή. Δείτε, λοιπόν, αναλυτικά ποιες είναι οι κυρίαρχες τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο του 2021 και ανανεώστε την εμφάνισή σας.

Αφέλειες

Οι αφέλειες έγιναν το κούρεμα της πανδημίας με τις περισσότερες να κόβουν τις δικές τους μόνες στο σπίτι. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το «Πώς να κόψετε αφέλειες» ήταν μια από τις φράσεις με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google για το 2020. Ένα χρόνο αργότερα, δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να υποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη τάση ήρθε για να φύγει.

«Μια τάση στα μαλλιά που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε όλο το φθινόπωρο είναι οι αφέλειες», λέει ο κομμωτής και ιδρυτής της Boho Locs Lulu Pierre στο byrdie.com. «Οι αφέλειες είναι αναμφισβήτητα ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ανανεώσετε το κούρεμά σας και πιστεύω ότι αυτή η εμφάνιση θα συνεχίσει να αποκτά δυναμική καθ’ όλη τη φθινοπωρινή περίοδο», συμπλήρωσε.

Κόκκινο χρώμα

Το χάλκινο ήταν το χρώμα των μαλλιών του καλοκαιριού, όπως αποδείχθηκε και από τις επιλογές διάφορων διασημοτήτων. Ένα χρώμα που όχι μόνο θα κυριαρχήσει στις τάσεις του φθινοπώρου, αλλά θα ενισχυθεί με περισσότερες αποχρώσεις του κόκκινου. Από το έντονο, ζωντανό κόκκινο έως το φυσικό κόκκινο, οι γυναίκες αγκαλιάζουν τους πιο ζεστούς τόνους αυτήν την εποχή, αναφέρει το byrdie.com.

Πλεξούδες

Οι πλεξούδες όλων των μορφών και μεγεθών θα αποτελούν τάση και αυτό το φθινόπωρο. Πρόκειται για το βασικό χτένισμα στις εμφανίσεις μαλλιών για στις εβδομάδες μόδας στο Paris Haute Couture, συμπεριλαμβανομένων των οίκων Pyer Moss, Off-White και Christian Dior. Είναι κλασικές αλλά και ευέλικτες, καθώς και διασκεδαστικές. Για να τις πετύχετε τέλεια και να μην πέσουν τα μαλλιά σας περάστε με μια ελαφριά λακ το γύρω γύρω των μαλλιών σας και προχωρήστε στο πλέξιμό τους.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook