Αυτές είναι οι πρεμιέρες που ετοιμάζουν τα κανάλια

αυτές-είναι-οι-πρεμιέρες-που-ετοιμάζο-1177196

Τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί στη μάχη της τηλεθέασης αφού στην αρένα θα ριχτούν και νέες παραγωγές.

«Η φάρμα» – ΑΝΤ1

Το κανάλι αποφάσισε να επαναφέρει μετά από 19 χρόνια το ριάλιτι επιβίωσης με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Οι παίκτες θα είναι celebrities και μέχρι στιγμής έχουν «κλείσει» οι: Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Κώστας Γκρέκας, Μαρία Μιχαλοπούλου και Στράτος Τζώρτζογλου. Η φάρμα που θα τους φιλοξενήσει βρίσκεται στη Μαλακάσα.

«Battle of the couples» – ΑLΡΗΑ

Ο σταθμός εξασφάλισε για το πρόγραμμά του ένα νέο ερωτικό ριάλιτι στη θέση του «The Bachelor». «Η μάχη των ζευγαριών» με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο έρχεται προσεχώς στο Κανάλι της Κάντζας. Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια -διάσημα και μη- θα αναμετρηθούν και θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση με έναν κοινό στόχο: να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να τους χαρίσει τη νίκη και τα 100.000 ευρώ του επάθλου. Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θα γυριστεί στη Βαρυμπόμπη, ενώ ο στίβος μάχης θα στηθεί στα Οινόφυτα.

Μουσικές εκπομπές και talent shows

«House of Fame» – ΣΚΑΙ

Το νέο ριάλιτι μουσικής, «House of Fame», μετράει αντίστροφα για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού του Φαλήρου. Η κριτική επιτροπή φαίνεται πως «κλείδωσε» και στις θέσεις των κριτών θα καθίσουν οι: Γιάνννης Πλούταρος, Καίτη Γαρμπή, Φοίβος και Γιώργος Αρσενάκος. Όσο για την παρουσίαση θα την αναλάβει η Ελένη Φουρέιρα.

«Idols» – ΣΚΑI

Μια ακόμη μουσική εκπομπή θα βρίσκεται στον ΣΚΑI για το 2021. O Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει το «Idols», μια documentary εκπομπή αφιερωματικού χαρακτήρα σε πρόσωπα όπως οι: Βλάσης Μπονάτσος, Νίκος Κούρκουλος, Μαλβίνα Κάραλη και Δημήτρης Μητροπάνος. Η προβολή της παραγωγής έχει αναβληθεί αρκετές φορές, αλλά τελικά το πρόγραμμα θα βρει τον δρόμο για τον τηλεοπτικό αέρα.

«Your Face Sounds Familiar» – ΑΝΤ1

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του «All Star Your Face Sounds Familiar». Το σόου μιμήσεων, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, θα κάνει επίσημη πρώτη τον Μάρτιο με συμμετέχοντες από τους προηγούμενους κύκλους. Οι παίκτες που επιστρέφουν είναι οι Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Στικούδη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Μπέττυ Μαγγίρα, Τάνια Μπρεάζου και Κρατερός Κατσούλης. Στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν ο Μιχάλης Ρέππας, οΤάκης Ζαχαράτος, η Μιμή Ντενίση και ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Η φωτογραφία της ζωής μου» – ΑΝΤ1

Η νέα εκπομπή ετοιμάζεται για το κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα προβληθεί στο β’ μισό της σεζόν ή αν θα πάρει αναβολή για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. «Η φωτογραφία της ζωής μου» με παρουσιάστρια τη Μαριάννα Τουμασάτου θα φωτίζει ιστορίες μαζί με τους ανθρώπους που τις έζησαν. Παράλληλα, ο φωτογράφος της εκπομπής Αλέξανδρος Μαραγκός, μαζί με την ομάδα παραγωγής, θα «δημιουργούν» ξανά το παρελθόν με τα ίδια πρόσωπα να στήνονται και πάλι μπροστά από τον φακό.

Ελληνικές σειρές

«Σιωπηλός δρόμος» – ΜΕGΑ

Το νέο αστυνομικό θρίλερ «Σιωπηλός δρόμος των δημιουργών των «Άγριων μελισσών», Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΜΕGΑ ξεκίνησε γυρίσματα στις αρχές Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια παραγωγή 13 επεισοδίων που θα βγει στον αέρα τον Μάρτιο. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Χρήστος Λουλης, Στεφανία Γουλιώτη, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χάρης Φραγκούλης, Ανδρέας Κωνσταντίνου και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη. Η ιστορία ξεκινά όταν εννέα παιδιά πλούσιων οικογενειών απάγονται από το σχολικό τους.

«Οι εγκλωβισμένες» -ΜΕGΑ

Η διαδικτυακή σειρά «Οι εγκλωβισμένες» που φέρει την υπογραφή του σεναριογράφου Γιώργου Φειδά, κατευθύνεται προς την τηλεόραση. Πηγή έμπνευσης γι’ αυτή τη δουλειά στην οποία συμμετείχαν οι: Μαρία Κωνσταντάκη, Μαρία Σολωμού, Σύλβια Δεληκουρα, Κατερίνα Θεοχάρη, ήταν η καραντίνα. Βλέποντας την απήχηση που έχει η κωμωδία, οι συντελεστές έφτιαξαν ένα πιλότο που θα παρουσιαστεί στο Μεγάλο Κανάλι.

«Ζακέτα να πάρεις» – ΕΡΤ

Μια ακόμη σειρά έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Πρόκειται για την κωμωδία «Ζακέτα να πάρεις» με τις: Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, η σειρά θα έχει κεντρικό θέμα την πολυσυζητημένη σχέση μάνας-γιου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το σενάριο ο Νίκος Μητσας. Η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα Μαρτίου.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook