Αυτές είναι οι εκπομπές που θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν

αυτές-είναι-οι-εκπομπές-που-θα-συνεχίσ-1445784

Μπορεί αυτό το διάστημα να στήνονται δεκάδες πρότζεκτ για την επόμενη σεζόν, όμως υπάρχουν και εκπομπές που δεν θα χάσουμε από τους δέκτες μας.

Διαβάστε παρακάτω ποιες από αυτές πήραν το «πράσινο φως» και θα συνεχίσουν την πετυχημένη πορεία τους και τη σεζόν 2022-2023.

ALPHA

Ολα τα βαριά πυροβολικά Του καναλιού θα συνεχιστούν με δόξα και τιμή. Και πώς θα μπορούσαν να μη συνεχιστούν, άλλωστε, αφού στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχτηκαν νικητές. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μετατρέπει και την επόμενη σεζόν τη κάθε μέρα μας σε «Happy Day», ενώ η «Super Κατερίνα» Καινούργιου θα μας ενημερώνει για τις εξελίξει και . τα νέα της ελληνικής σόου μπιζ. Και όταν θα έρχεται το απόγευμα, ο Χρήστος Φερεντίνος θα μοιράζει λεφτά. Πολλά λεφτά. Αρκεί να κάνετε το σωστό «Deal» με τον τραπεζίτη του παιχνιδιού. Μιλώντας για συμφωνίες, η καλύτερη και την επόμενη σεζόν θα είναι αυτή του Σαββατοκύριακου, αφού ο Νίκος Μάνεσης θα είναι πάντα εκεί στις οθόνες σας με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και λίγο αργότερα, προς το μεσημεράκι, τη σκυτάλη θα παίρνει η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της με το «Καλύτερα δε γίνεται». Πιο μετά, ο Ακης Πετρετζίκης θα σας επιτρέπει να μπείτε στο «Κitchen Lab» του και να κάνετε τις συνταγές του. Και μην ξεχνάτε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο Αντώνης Σρόιτερ θα εισβάλλει στα σπίτια σας με τα συγκλονιστικά ρεπορτάζ του όπως αυτά που. μας έχει συνηθίσει στο «Τik talk».

STAR

Πιστό στις παραδόσεις και τις αρχές του, το STAR δεν είναι διατεθειμένο να μη συνεχίσει όλα εκείνα τα πετυχημένα πρότζεκτ που ανεβάζουν κατακόρυφα του5 δείκτες τηλεθέασης και κάνουν τα μηχανάκια της ΑGΒ να «τρελαίνονται». Αρα, το «GNTM» θα επανέλθει στις οθόνες μας και την σεζόν 2022-2023, ενώ με τη λήξη του θ’ ακολουθήσει και το «Master Chef». Τα έχουμε πει ξανά αυτά. Συνταγές πετυχημένες δεν τις αλλάζει. Τα δύο εξίσου δυνατά χαρτιά του καναλιού, «Τροχός της τύχης» και το «shopping star», θα συνεχίσουν την πορεία τους, ενώ και η Ζήνα Κουτσελίνη θα μας μεταφέρει μέσα από τη μικρή οθόνη τις δικές της αλήθειες. Στο πρόγραμμα θα παραμείνει και η εκπομπή «Οι 100» αλλά και τα δύο προγράμματα που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και αυτά είναι τα «Asian Express» και «Cash or trash». Για το πρωινό -επειδή σίγουρα αναρωτιέστε- δεν έχει έρθει η ώρα των αποφάσεων.

ΑΝΤ1

Σας αρέσει το πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου έτσι όπως έχει διαμορφωθεί; Αν ναι είμαστε στην ευτυχή θέση να σας πληροφορήσουμε πως έτσι θα είναι και την επόμενη σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού. Αν όχι, μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε σταθμό. Για τους τηλεθεατές της πρώτης περίπτωσης να ξέρετε πως το πρωί θα συνεχίσει να σας ξυπνάει ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ τη σκυτάλη θα παίρνει -ως είθισται- η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό», χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα. Και το Σαββατοκύριακο θα συνεχίζεται η ενημέρωση με τους «Πρωινούς τύπους», Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη. Τη θέση τους στο νέο πρόγραμμα του καναλιού θα βρουν όμως και τα τηλεπαιχνίδια αφού τα «Rouk Zouk», «5X5» και «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» θα συνεχίσουν να μοιράζουν γέλια και χρήματα στο κοινό. Και μιας που αναφέραμε το γέλιο, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνα τους στο «Ράδιο αρβύλα» και το «Βινύλιο». Τέλος, μία φορά την εβδομάδα, η Φωτεινή Γεωργίου θα φροντίζει για την ενημέρωση μας σε ό,τι αφορά στην υγεία μας.

MEGA

Το μεγάλο κανάλι άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και ετοιμάζεται πυρετωδώς για μια ακόμα καλύτερη χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα θα αλλάξει άρδην αλλά κάποια βασικά προγράμματα θα κρατηθούν. Και αυτά αφορούν κυρίως στην ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού. Τα «Κοινωνία ώρα Μega», «Μega καλημέρα» και «Μega Σαββατοκύριακο», θα συνεχίσουν την πορεία τους, ενώ και η Αγγελική Νικολούλη θα εξακολουθήσει να συμβάλλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στις αστυνομικές και ανεξερεύνητες υποθέσεις αυτού του τόπου με το «Φως στο τούνελ». Επειδή όμως ένα κανάλι για να είναι πετυχημένο θα πρέπει να έχει και ψυχαγωγία, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μη στερήσουν από το κοινό την παρέα της «Ελένης» και φυσικά του «Πάμε Δανάη». Και κάθε Σαββατοκύριακο η Σίσσυ Χρηστίδου θα μοιράζει και πάλι χαμόγελα στο «Χαμογέλα και πάλι!».

ΣΚΑΪ

Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται και το Φάληρο για την επόμενη σεζόν αλλά οριστικές αποφάσεις δεν φαίνεται να έχουν παρθεί αφού τα προγράμματα του καναλιού είναι ουκ ολίγα. Σίγουρα θα συνεχιστούν οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού, όπως «Σήμερα», «Αταίριαστοι», «Καλημέρα», «Σαββατοκύριακο παρέα», όμως «βήμα» θα δοθεί και στην ψυχαγωγία. Το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», το «Voice» αλλά και το «Masked singer» θα επιστρέψουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις οθόνες μας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του στο πρόγραμμα θα βρει και το «Dot.» με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη. Οπως λέγεται, ο Ευτυχής Μπλέτσας και η Ηλέκτρα του θα συνεχίσουν να είναι «Happy travellers».

OPEN

«Εικόνες», «Τώρα ό,τι συμβαίνει», «Ωρα Ελλάδος», «Open Weekend», «Ταξί», «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», «Η δίκη στο ΟΡΕΝ» και άλλες, πετυχημένες εκπομπές του καναλιού θα συνεχίσουν να δηλώνουν την παρουσία τους στο τηλεοπτικό κοινό αφού αυτό, με την προτίμηση του, τις έχει αναδείξει στις καλύτερες εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ομως το κανάλι δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια ούτε θα επαναπαυτεί στις δάφνες του. Στα ήδη πετυχημένα πρότζεκτ θα προστεθούν και άλλα που θα κάνουν τη διαφορά, ενώ τα ήδη υπάρχοντα θα ανασχεδιαστούν προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο τηλεοπτικό κοινό.

ΕΡΤ1

Αν το φετινό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης σας ενθουσίασε, την επόμενη σεζόν σίγουρα θα το λατρέψετε γιατί θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε ξανά όλες εκείνες τις εκπομπές που αγαπήσατε, συν εκείνες που ετοιμάζονται αυτό το διάστημα. Όμως προσέξτε, καθώς μιλάμε για τη δημόσια τηλεόραση, για να συνεχίσουν όλα εκείνο τα αγαπημένα προγράμματα όπως «Μουσικό κουτί», «Η ζωή αλλιώς», «Δες και βρες», «Στούντιο 4», «Κεραία», «Αυτός και ο άλλος», «Συνδέσεις» κ.λπ., θα πρέπει να δοθεί έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο του καναλιού.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook