Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες στο Survivor

αυτές-είναι-οι-δύο-νέες-ομάδες-στο-survivor-1166048

Τις νέες ομάδες του Survivor που προέκυψαν μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για διάλυση των Διάσημων και των Μαχητών, θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Στο trailer όμως που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν την προβολή, ουσιαστικά αποκαλύπτονται οι επιλογές που έκαναν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Κοψιδάς που χρίστικαν αρχηγοί, καθώς ήταν οι καλύτεροι παίκτες.

Οι δύο ομάδες

Στην ομάδα του πρώτου λοιπόν (του Τζέιμς Καφετζή) που θα έχει το μπλε χρώμα είναι ο Αλέξης Παππάς, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλλίδης, ο Χρήστος Σταμούλης και η Άννα Μαρία Βέλη.

Στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά που θα είναι οι κόκκινοι, είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Γιώργος Κορόμι, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδηλάτος και η Σοφία Μαργαρίτη.

Οι μπλε εμφανίζονται να είναι 9 άτομα, αλλά δεν αποκλείεται να καλυφθεί το αριθμητικό αυτό μειονέκτημα με την είσοδο κάποιου νέου παίκτη.

Πηγή: gazzeta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook