Αυτές είναι οι διακοσμητικές τάσεις των φετινών Χριστουγέννων!

αυτές-είναι-οι-διακοσμητικές-τάσεις-τ-778549

Ποιες τάσεις θα πρωταγωνιστήσουν στις φετινές γιορτές.

Τα κλασσικά διακοσμητικά στοιχεία των γιορτών παραμένουν στο επίκεντρο, αλλά εμπλουτίζονται με μερικές πολύ ιδιαίτερες πινελιές που κάνουν τη διαφορά. Μάθετε πρώτοι ποιες είναι οι διακοσμητικές τάσεις των φετινών Χριστουγέννων και βάλτε τις στο γιορτινό σας σπίτι!

Boho Υπάρχει ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το… γιορτινό boho! Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο, το boho το είδαμε αρκετά τα περασμένα χρόνια. Ωστόσο τώρα κάνει την εμφάνισή του και στις γιορτινές τάσεις. Αυτό σημαίνει ουδέτερα κομμάτια, μακραμέ κρεμαστά και γήινες υφές που συνδυάζονται πολύ όμορφα με γιορτινά φωτάκια. Φυσικά μπορείτε να το διατηρήσετε και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Υπάρχει ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το… γιορτινό boho!

Χρώματα neon Τα Χριστούγεννα είναι ούτως ή άλλως φωτεινά, αλλά φέτος κάνουν την εμφάνισή τους τα χρώματα neon. Για να τα ενσωματώσετε στη διακόσμησή σας διατηρήστε τα κλασσικά γιορτινά χρώματα, αλλά «σπάστε» τα με πινελιές neon. Είναι ένας πολύ πρωτότυπος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή διακόσμηση και είναι σίγουρο πως αν έχετε παιδιά θα το λατρέψουν.

Τα Χριστούγεννα είναι ούτως ή άλλως φωτεινά, αλλά φέτος κάνουν την εμφάνισή τους τα χρώματα neon.

«Νόστιμη» διακόσμηση Το φαγητό γίνεται από μόνο του ένα διακοσμητικό μέσο αυτά τα Χριστούγεννα. Επιλέξτε μερικά φαγητά που σας αρέσουν, όπως ελιές, αβοκάντο ή ακόμα και… ντόνατς και χρησιμοποιήστε στιλάτα σκεύη που θα τα τοποθετήσετε σε καίρια σημεία του χώρου σας. Τα παρακάτω μικρά πιάτα, για παράδειγμα, που μοιάζουν με όστρακα μπορούν να «ανεβάσουν» τον χώρο σας και να διασκεδάσουν το μάτι.

Το φαγητό γίνεται από μόνο του ένα διακοσμητικό μέσο αυτά τα Χριστούγεννα.

Μοντέρνο ρουστίκ Το ρουστίκ με την ευρύτερη έννοια ανήκει ούτως ή άλλως στην κλασσική διακόσμηση των γιορτών. Το ξύλο, το πεύκο και τα κουκουνάρια είναι ιδανικά για να δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα τις κρύες μέρες των γιορτών. Συνδυάστε τα με κάποιο όμορφο και μοντέρνο σερβίτσιο και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ζεστά γιορτινά τραπέζια.

Το ρουστίκ με την ευρύτερη έννοια ανήκει ούτως ή άλλως στην κλασσική διακόσμηση των γιορτών.

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook