Αυτές είναι οι 5 πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της σεζόν

αυτές-είναι-οι-5-πιο-δημοφιλείς-αποχρώσ-1055462

Αυτήν τη στιγμή, οι εβδομάδες μόδας για την άνοιξη/καλοκαίρι 2020 – που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μοιάζουν σαν μια πολύ μακρινή μνήμη.

Ο όρος «κοινωνική αποστασιοποίηση» δεν υπήρχε στο καθημερινό μας λεξιλόγιο και η ανάγκη στρατηγικού σχεδιασμού μιας απλής βόλτας δεν περνούσε καν από το μυαλό μας. Όταν η σκέψη των γεμάτων χώρων με πλήθος από συντάκτες και influencers φαινόταν εντελώς φυσιολογική, και οι αγκαλιές και οι χειραψίες ήταν απλά τακτικοί φιλικοί χαιρετισμοί.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αυτές οι καταστάσεις μοιάζουν αιώνες μακριά, πολλά από τα μαθήματα που μας έδωσαν είναι πιο σχετικά από ποτέ σήμερα. Από τις προβλέψεις στα χρώματα έως τις τάσεις στα ρούχα και τα αξεσουάρ, οι συλλογές του Σεπτεμβρίου λειτούργησαν ως μια κρυστάλλινη σφαίρα, επιτρέποντάς μας να καταλάβουμε τι θα είχε τη μεγαλύτερη δημοτικότητα τους επόμενους μήνες.

Όσον αφορά το χρώμα, οι πασαρέλες ήταν γεμάτες με ένα μείγμα γαλάζιων αποχρώσεων του ουρανού και και έντονου ροζ. Φυσικά, όπως θα περίμενε κανείς σε οποιονδήποτε καλοκαιρινό runway, το λευκό και το μπεζ της άμμους ήταν επίσης πολύ διαδεδομένο, και παρατηρήθηκε σε ογκώδη φορέματα, λινά πουκάμισα και παντελόνια.

Παρόλο που ήταν λιγότερο δημοφιλές στην πασαρέλα, το lime green έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι ένας δυνατός υποψήφιος στις αποχρώσεις της σεζόν, καθώς πολλά μέλη του σετ της μόδας το έχουν λανσάρει πρόσφατα. Έτσι, αν θέλεις να φρεσκάρεις την υπάρχουσα παλέτα χρωμάτων σου ή απλά να είσαι ενημερωμένη, δες παρακάτω τις πέντε αποχρώσεις που πρόκειται να δεις παντού αυτό το καλοκαίρι.

Φούξια

Γαλάζιο

Μπεζ

Lime

Λευκό

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook