Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν το πιο συνταρακτικό Σαββατοκύριακο

αυτά-τα-ζώδια-θα-ζήσουν-το-πιο-συνταρακ-741631

Και μάλλον θα τους προκύψουν τα πάντα

Κριός Με Σελήνη στον Ζυγό και τον Ερμή στον Υδροχόο, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται… καυτό, από την αρχή μέχρι το τέλος του Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει μια τρυφερή διάθεση, ενώ η Αφροδίτη από τον Τοξότη υπόσχεται έντονο αισθησιασμό! Την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Σκορπιό και σας κάνει πιο εσωστρεφείς, ενώ παράλληλα ανεβάζει και την ερωτική σας ένταση, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Και εσάς άλλο τόσο!

Δίδυμοι Μια χαρά ξεκίνησε το week end σας, αφού η Σελήνη από τον Ζυγό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία, αλλά και ο Ερμής από τον Υδροχόο φροντίζουν να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου στα ύψη! Το μόνο που θέλεις είναι να περάσετε καλά και σας καταλαβαίνουμε διότι κι εμείς αυτό θέλουμε. Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει κάπως με την Σελήνη να επισκέπτεται τον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, οπότε προσοχή! Αποφύγετε τις εντάσεις αλλιώς θα γυρίσει τελείως το σκηνικό! Το θέλετε; Όχι βέβαια.

Ζυγός Με την Σελήνη στο ζώδιό σας και τον Ερμή στον Υδροχόο, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως αισθησιακό για εσάς και μπράβο σας. Κι αυτό ισχύει είτε έχετε σχέση είτε όχι, αφού στη δεύτερη περίπτωση μια ουρά από θαυμαστές εμφανίζεται ξαφνικά. Εδώ βεβαίως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να… μπερδευτείτε κάπως, αλλά χαλαρώστε. Κάνετε μια επιλογή και θα κερδίσει ο καλύτερος.

Υδροχόος Με την Σελήνη στον Ζυγό και τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σας, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ειδικά το Σάββατο η ενεργητικότητά σας θα είναι ανεξάντλητη. Κοινωνικότητα και πολλά νέα πρόσωπα μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας το Σάββατο. Την Κυριακή πάλι, κάτι σα να κλείνει η πόρτα. Το σκηνικό αλλάζει με την Σελήνη να περνά στον Σκορπιό και να φέρνει επαγγελματικά θέματα στο προσκήνιο, αναγκάζοντάς σας να αφήσετε στο περιθώριο την προσωπική σας.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook