Αυτά τα ζώδια θα βρουν τον έρωτα το 2023

αυτά-τα-ζώδια-θα-βρουν-τον-έρωτα-το-2023-1378755

Το 2023 αυτά τα τέσσερα ζώδια, όχι μόνο θα νιώσουν την ανάγκη να αναζητήσουν το άλλο τους μισό, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να το βρουν κιόλας και να ζήσουν το τέλειο «love story»; Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ένα ιδανικό έτος, που θα απογειώσει την ερωτική τους ζωή. Διάβασε παρακάτω και μάθε, αν την καινούργια χρονιά θα χτυπήσει ο έρωτας και τη δική σου πόρτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλομελέτα κι έρχεται! Συγκεκριμένα με το που μπει ο Δίας στον Ταύρο, για σένα ξεκινά μια φανταστική περίοδος της ζωής σου. Και αυτό γιατί ο Δίας θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο. Ναι, καλά διάβασες… Ο Δίας δεν σου υπόσχεται μόνο σχέση, αλλά μέχρι και στέφανα, κουφέτα, ρύζια και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς! Ψάξε από τώρα για νυφικό, αν είσαι γυναίκα, ενώ αν είσαι άντρας να ξέρεις ότι έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να μπεις στο club των παντρεμένων και να ανοίξεις το δικό σου σπίτι! Με το καλό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ ως ζώδιο έχεις γενικά αυτό που λέμε «μπάρμπα στην Κορώνη», αλλά το 2023 θα έχεις και τον Δία στον πέμπτο οίκο σου και ποιος σε πιάνει! Δεν θα προλαβαίνεις να μετράς κατακτήσεις, φλερτ και έρωτες. Ε, τόσες επιτυχίες θα έχεις, διάλεξε κι εσύ έναν/μια να «κάνετε χωριό». Ο Δίας θα σου δίνει όλη του την εύνοια και τα δώρα. Θα σε κάνει να λάμπεις και να είσαι ακαταμάχητος/η. Πόσα «όπλα» να σου δώσει πια; Προσπάθησε να τον εκμεταλλευτείς όσο δεν πάει για όσο διάστημα θα είναι στον Κριό, γιατί μετά που θα περάσει στον Ταύρο, πάει… πέταξε το πουλάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ένας από τους πιο ευνοημένους του 2023, αφού ο Δίας θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον έρωτα, το φλερτ, τις σχέσεις και την διασκέδαση. Θα περάσεις φανταστικά! Συγκεντρώνεις όλες τις πιθανότητες να συναντήσεις το ένα και μοναδικό πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Τα πρόσωπα που θα ελκύεις θα είναι πολλά, ενώ και εσύ θα είσαι διατεθειμένη/ος να βάλεις πιο πίσω τα επαγγελματικά σου και να στρέψεις όλο το ενδιαφέρον σου στη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής. Όταν δεν το περιμένεις, τότε ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα στο 2023, Ζυγέ μου, οι προσευχές σου θα εισακουστούν (Δία στον 7ο θα έχεις άλλωστε), καθώς αναμένεται να βρεις το ταίρι σου, ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλά από αυτά που ψάχνεις και θα σε κάνει να χαμογελάσεις, μετά από πολλά χρόνια. Κι εσύ όμως, θα είσαι πιο κοινωνικός/η, πιο πρόσχαρος/η και αισιόδοξος/η για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, οπότε, είναι λογικό και επόμενο η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο να αυξηθεί, αφού η καλή σου διάθεση και η πρόθεσή σου κυρίως να χαρείς τον έρωτα θα αντανακλάται και στο πρόσωπό σου.

Σε γενικές γραμμές, το 2023 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook