Αυτά τα ζώδια θα τα πάνε καλύτερα αυτή την εβδομάδα

αυτά-τα-ζώδια-θα-τα-πάνε-καλύτερα-αυτή-τ-1017042

Με τη νέα σελήνη στις 24 Μαρτίου, η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι η καλύτερη για τρία ζώδια. Όταν έχουμε νέα σελήνη είναι η ιδανική εποχή για νέα ξεκινήματα, νέα project, νέες προθέσεις, για να αφήσεις πίσω το παρελθόν και να επικεντρωθείς στο μέλλον. Η νέα σελήνη στον Κριό δίνει νέες προοπτικές για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες. Είναι εποχή για σκέψεις σαν κι αυτή: αν το ονειρεύεσαι, μπορείς να το πετύχεις.

Στην εποχή του Κριού, τα ζώδια της φωτιάς έχουν την τιμητική τους. Είναι μια εποχή γεμάτη πάθη, κινητικότητα και αγώνα, πράγματα στα οποία ειδικεύονται αυτά τα ζώδια. Δεν είναι όμως μόνο αυτά που θα περάσουν καλά αυτή την εβδομάδα. Θετική ενέργεια υπάρχει διάχυτη δεξιά και αριστερά αλλά για τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες ο ουρανός είναι το όριό τους.

Κριός: γίνεσαι ο πιο δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση εαυτός σου

Αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να εξελιχθείς. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να αρχίσεις να πιστεύεις στο πόσο δυνατή είσαι. Ευτυχώς, αυτό δεν θα σου είναι πολύ δύσκολο. Στην πραγματικότητα θα νιώσεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να πετύχεις αυτό που επιθυμείς και να γίνεις ο άνθρωπος που θέλεις να είσαι. Πριν ξεκινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση θυμήσου ότι είσαι αυτό ακριβώς που έπρεπε να είσαι. Βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση επειδή είσαι αρκετά δυνατή για να αποκρούσεις ότι η ζωή σου φέρνει στο δρόμο σου. Άσε αυτή τη σκέψη να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Λέων: ξεφεύγεις από τα εμπόδια και κάνεις αίσθηση

Τι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σου; Πιθανότατα τίποτα γιατί τα περισσότερα από αυτά που σε σταματούσαν ήταν δικό σου δημιούργημα. Ο φόβος ζει μέσα στο κεφάλι σου και τον περιορίζεις δοκιμάζοντας νέα πράγματα και βγαίνοντας πια από τη ζώνη ασφαλείας σου. Ευτυχώς, οι άλλες μέρες έχουν τελειώσει και αυτή την εβδομάδα έχεις τη φόρα να ξεκινήσεις ένα ταξίδι χωρίς να έχει σημασία ο προορισμός. Έχει να κάνει με όλα τα ωραία πράγματα που μαθαίνεις. Τη ζωή πρέπει να τη ζεις. Σιγουρέψου ότι αυτή την εβδομάδα την ζεις στο έπακρο ενώ φυσικά μένεις σπίτι και ασφαλής.

Τοξότης: η απόρροια της δημιουργικότητας ξεχύνεται μπροστά σου

Δεν χρειάζεται να ζοριστείς για να είσαι δημιουργική. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να σταματήσεις να το σκέφτεσαι και απλά να το αφήσεις να συμβεί γιατί το σύμπαν θέλει να βγει από μέσα σου ο καλλιτέχνης που κρύβεις. Τώρα είναι η ευκαιρία να συνομιλήσεις ειλικρινά με το παιδί που κρύβεις μέσα σου και να ακούσεις τις ανάγκες του. Τι σε κάνει χαρούμενη; Πώς μοιάζει η ανεμπόδιστη δημιουργία για σένα; Η δημιουργικότητα είναι ακατέργαστη και δεν υπακούει σε νόμους και κανόνες. Άσε τον εαυτό σου να “ανακατέψει” τα πράγματα γύρω σου και δες τι εκπληκτικά πράγματα θα συμβούν.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook