Αυτά τα ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο ανάδρομος

αυτά-τα-ζώδια-θα-επηρεάσει-περισσότερ-1164601

Έχουμε καταφέρει να περάσουμε ακριβώς μισό μήνα του νέου χρόνου χωρίς να ζήσουμε τις επιπτώσεις του ανάδρομου αλλά μας περιμένει στις 30 Ιανουαρίου. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και όλα τα ζώδια θα βιώσουν την επιρροή του στην καθημερινότητά τους. Μιλήσαμε για τα ζώδια που δεν χρειάζεται να φοβούνται αλλά είναι κι αυτά που δεν θα περάσουν καλά από το τέλος του μήνα. Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια, πάρε τις προφυλάξεις σου.

Ταύρος

Σιγουρέψου ότι έχεις κάνει όλες τις σωστές κινήσεις στη δουλειά σου τις επόμενες βδομάδες. Η ανάδρομη τροχιά του Ερμή θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας και θα σου φέρει μπερδέματα και παρεξηγήσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Με τον Άρη να φέρνει φωτιά στο ζώδιό σου, θα νιώσεις την ένταση ανάμεσα στο να θες να προχωρήσεις τα project και στο να βρίσκεις εμπόδια. Πάρε τα πράγματα αργά και απόφυγε νέα εγχειρήματα στη δουλειά ή το να κάνεις σοβαρές συζητήσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Μείνει απασχολημένη με παλιότερα projects (και σιγουρέψου ότι τα έχεις διπλοτσεκάρει όλα πριν τα πατήσεις “αποστολή”).

Λέων

Πρόσεχε γιατί ο ανάδρομος Ερμής έρχεται με κατεύθυνση την ερωτική σου ζωή. Με την ανάδρομη τροχιά στον τομέα της συντροφικότητας, μπορεί να ανακαλύψεις ότι οι πληγές ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου (ή τον πρώην) μπορούν να επανέλθουν στην επιφάνεια. Παρεξηγήσεις είναι πιθανό επίσης να συμβούν οπότε προσπάθησε να μην τα παίρνεις προσωπικά τα πράγματα και σκέψου τον τρόπο που θα εκφραστείς μέσω μηνύματος, είναι πιο εύκολο να ξεφύγουν τα πράγματα σε αυτή τη φάση. Όσο αγχωτική και να είναι αυτή η ανάδρομη τροχιά, θα κάνει στην πραγματικότητα καλό στις σχέσεις σου αφού θα σε αναγκάσει να βρεις καλύτερη ισορροπία με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις ότι θεριεύει κάτω από την επιφάνεια.

Σκορπιός

Το ταξίδι αυτού του ανάδρομου θα είναι συναισθηματικό για σένα καθώς επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σου φέρνει όλων των ειδών τις αναμνήσεις από το παρελθόν. Αναστάτωση με μέλη της οικογένειας ή ανασφάλειες από την παιδική σου ηλικία θα βγουν στην επιφάνεια οπότε να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα που θα φέρουν μαζί. Είναι επίσης πιθανό να πρέπει να διαχειριστείς διαφωνίες αναφορικά με τη ζωή στο σπίτι οπότε προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη αν προκύψουν καυγάδες. Αυτό που είναι πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι να βρεις το ησυχαστήριό σου και να νιώσεις ότι φροντίζεις τον εαυτό σου ενώ διαχειρίζεσαι αυτά τα συναισθήματα. Ψάξε στους φίλους σου για ηθική υποστήριξη.

Υδροχόος

Ο Ερμής είναι ανάδρομος και επηρεάζει το ζώδιό σου μαζί με άλλες πλανητικές δραστηριότητες -οπότε θα νιώσεις τις επιπτώσεις βαθιά προσωπικά και περίπλοκα. Αυτή τη στιγμή, δίνεις έμφαση και επικεντρώνεσαι στην εικόνα σου οπότε ο ανάδρομος θα μπορούσε να φέρει μια μικρή κρίση ταυτότητας. Θα είναι δύσκολο να εκφράσεις τον εαυτό σου και να δείξεις ποια είσαι στον κόσμο όταν έχεις να διαχειριστείς εσωτερικές συγκρούσεις, θολωμένο μυαλό και τεχνολογικές κρίσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις ρυθμούς. Αξιοποίησε τη δύναμη της αντικειμενικότητας για να κάνεις ένα βήμα έξω από την προσωπική σου καταιγίδα και θυμήσου ότι όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν μικροδράματα επίσης. Αξιοποίησε αυτή την περίοδο για να κοιτάξεις πίσω στις πρόσφατες επιλογές σου και σιγουρέψου ότι δείχνεις τα ταλέντα σου με τον σωστό τρόπο προχωρώντας μπροστά.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook