Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν, με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Αύγουστο είναι τα εξής:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον ήλιο τα βάνουνε, με τον ήλιο τα βγάνουνε…

Όσο ο Άρης παραμένει στον 4ο οίκο σου (έως τις 21), τόσο θα σου είναι δύσκολο να βρεις λίγες ώρες γαλήνης και ηρεμίας στο σπίτι σου. Άσε που θα σε ξεπενταριάσει κιόλας, αφού μια θα χαλάει το ένα και θα το φτιάχνεις και μετά από λίγο θα χαλάει κάτι άλλο. Τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε, δηλαδή. Είναι και η έλλειψη συνεννόησης με την οικογένεια, καθώς ο ένας λέει το κοντό του, ο άλλος το μακρύ του, όλοι έχετε το δίκιο σας, αλλά δεν το βρίσκετε. Εκεί που θα γίνει του Κουτρούλη ο γάμος θα είναι γύρω στην Πανσέληνο, που γίνεται στο ζώδιό σου, που ο Ουρανός στον Ταύρο θα έχει ενεργή συμμετοχή, κυρίως στις σχέσεις και τα ερωτικά σου. Μικρή χαρά θα πάρεις στις 18 και μετά πάλι μια από τα ίδια, αφού εκεί που τελειώνουν ο Άρης και ο Ήλιος τις όψεις τους με Ουρανό και Κρόνο, αρχίζει η Αφροδίτη… Τα μάτια σου 14 να έχεις στις 21 γιατί παίζει και να χάσεις αρκετά χρήματα ή να σε κοροϊδέψουν, ενώ αν είσαι του α’ δεκαημέρου να προσέχεις στις 27, αφού κάτι θα σκάσει στα ερωτικά σου και δε θα σου αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Ο Άρης στον Ταύρο θα αργήσει να ξεκουνήσει από απέναντί σου (από 21 και μετά), οπότε μην κάνεις όνειρα ότι σύντομα θα γίνουν όλα όπως πριν, γιατί θα απογοητευτείς. Κυρίως εσύ που ανήκεις στο β’ και γ’ δεκαήμερο με τον Ουρανό απέναντί σου και τον Κρόνο στον 4ο οίκο σου αντίστοιχα, έχεις εμπεδώσει ότι ομαλότητα και ηρεμία δεν υφίστανται… Αντί, λοιπόν, να επιμένεις να γίνουν τα πράγματα όπως θέλεις εσύ στις σχέσεις σου, αποδέξου την ήττα σου και πήγαινε παρακάτω. Στο κάτω-κάτω, οι άλλοι θα χτυπάνε το κεφάλι τους μετά, αλλά θα είναι αργά. Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις, ύστερα από διάφορες “διασπαστικές τάσεις” είτε στο σπίτι και τη δουλειά είτε του έτερου ήμισυ είναι να φωνάξεις “ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα”. Προσοχή χρειάζεται γύρω στην Πανσέληνο, στις 12, που πολύ πιθανό να γίνει ο κακός χαμός με την οικογένεια, όπως από τις 15/8 έως τις 28/8. Εσύ του α’ δεκαημέρου μετά τις 16 θα έχεις και ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, αφού θα υπάρξουν εξαπατήσεις, απρόοπτα και ζόρικες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Στη σέντρα

Τον προηγούμενο μήνα δεν υπήρχες στη λίστα, καθώς ήσουν καβάλα στο άλογο και οι όψεις του Άρη στο ζώδιό σου σε ευνοούσαν, αλλά τον Αύγουστο σταματά η περίοδος χάριτος, καθώς αρχίζουν τα τετράγωνα του Άρη σου με τον Κρόνο, του Ήλιου στον Λέοντα με τον Ουρανό σου, αργότερα της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό σου και τον Κρόνο στον Υδροχόο και κάπου ενδιάμεσα έχουμε μια Πανσέληνο, στις 12, που επηρεάζει κατά πολύ τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σου. Αν ανήκεις λοιπόν στο β’ ή γ’ δεκαήμερο, μόνο ειδυλλιακά δε θα περάσεις. Αντίθετα, μέχρι τέλος του μήνα, θα χάσεις την ηρεμία και την ψυχραιμία σου αρκετές φορές, θα τα βάζεις συχνά-πυκνά με όλους και όλα θα σου τη βαράνε, ενώ η επιμονή να επιβάλλεις το δικό σου δίκιο θα σε βγάζει στη… σέντρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν κι οι όποιες σχέσεις σου είτε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είτε οι επαγγελματικές. Για σένα του α’ δεκαημέρου, SOS ημερομηνία που ενδεχομένως να πονέσεις συναισθηματικά και οικονομικά είναι η 27η του μήνα.

astrology.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚρήτη | Αστυνομικοί έκλεισαν τον δρόμο για να βοηθήσουν ηλικιωμένη να περάσει
Επόμενο άρθροΙούλιος 2022: Ο δεύτερος πιο θερμός Ιούλιος για τη Δυτική Ελλάδα από το 2010

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ