Αυτά τα ζώδια τα καταφέρνουν καλύτερα όταν είναι single

αυτά-τα-ζώδια-τα-καταφέρνουν-καλύτερα-1167898

Έχεις αναρωτηθεί γιατί πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας συνδέουν το να είσαι “single” με κάποια που νιώθει μόνη και ανολοκλήρωτη; Δεν είναι όμως αυτό σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που επιβεβαιώνουν ότι το να είσαι ελεύθερη μπορεί να είναι το καλύτερο που σου έχει συμβεί. Είναι όταν έχεις την ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις. Είναι όταν έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον εαυτό σου με έναν τρόπο που δεν μπορούσες να το κάνεις όσο ήσουν σε σχέση. Είναι όταν οι πιθανότητες στον κόσμο σου προσφέρονται. Απόδειξη είναι τα παρακάτω ζώδια που τα καταφέρνουν καλύτερα όταν είναι single.

Παρθένος

Έχεις πάντα τόσα πολλά πράγματα στη λίστα με τα πράγματα που έχεις να κάνεις ή αυτά που έχει στο μυαλό σου που είναι πιο πιθανό να απολαμβάνεις την ευκολία του να είσαι μόνη. Χωρίς να έχεις να σκέφτεσαι μια σχέση, είναι πιο εύκολο να καταφέρεις όλους τους στόχους σου. Θα ξυπνήσεις στις 6 το πρωί για να κάνεις yoga κι έπειτα θα διαχειριστείς όλες τις αξιόλογες δραστηριότητες της ημέρας. Έχεις χρόνο να ξενυχτάς για κάποιον άλλο; Για να μην αναφέρουμε ότι είσαι πολύ επιλεκτική με τους υποψήφιους συντρόφους σου καθώς κανένας δεν σου κάνει, έτσι κι αλλιώς.

Τοξότης

Όταν ως Τοξότης έχεις πάντα το βλέμμα σου στραμμένο στην επόμενη περιπέτεια, το να είσαι δεμένη σε μια σχέση δεν ακούγεται δελεαστική ιδέα. Δεν λέμε ότι δεν είσαι ρομαντική, απλά είσαι τόσο ελεύθερο πνεύμα που δεν έχει διάθεση να συμβιβαστείς και να χάσεις την ζωντάνια σου για μια σχέση. Προτιμάς να γνωρίζεις πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, να ταξιδεύεις στα πιο μακρινά σημεία του κόσμου και να έχεις την ευελιξία να είσαι διαθέσιμη για αυθόρμητες εξορμήσεις όποτε εμφανίζεται η ευκαιρία.

Υδροχόος

Αντί να αγχώνεσαι πώς να χωρέσεις στο πρόγραμμα κάποιου, ανησυχείς για το πώς θα χωρέσει ο πιθανός σύντροφός στο δικό σου. Είσαι υπέρ της ανεξαρτησίας, ειλικρινής με τον εαυτό σου και αμετακίνητη στο ότι δεν θα αλλάξεις για κανέναν. Έχεις επίγνωση ότι οι σχέσεις θέλουν θυσίες, απαιτούν να δώσεις ένα κομμάτι του εαυτού σου. Αλλά δεν σε νοιάζει. Στο μυαλό σου, η σωστή σχέση θα ακολουθήσει και όλα θα έχουν νόημα. Στο μεταξύ, είσαι απόλυτα ευτυχισμένη με το να είσαι μόνη σου.

Ιχθύες

Γνωρίζοντας την ευαίσθητη και ονειροπόλα φύση του Ιχθύ, δεν μας κάνει εντύπωση ότι δεν έχεις πρόβλημα να είσαι μόνη. Ελκύεις τον ρομαντισμό με τον ίδιο τρόπο που τα λουλούδια ελκύουν τις μέλισσες αλλά μόλις ο ρομαντισμός αρχίσει να σε πνίγει, ψάχνεις διέξοδο. Χρειάζεσαι λίγη αποστασιοποίηση και ησυχία για να λειτουργήσεις. Η φαντασία σου είναι τόσο ζωντανή και έντονη που προτιμάς να έχεις ελεύθερο χρόνο για να βουτήξεις σε αυτή. Με άλλα λόγια, λατρεύεις τον έρωτα αλλά ο κόσμος σου είναι τόσο όμορφος που μπορείς να βρεις εύκολα αυτό τον έρωτα οπουδήποτε.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook