Αυτά τα ζώδια σκέφτονται τους… πρώην στην καραντίνα

αυτά-τα-ζώδια-σκέφτονται-τους-πρώην-σ-826324

Ποτέ δεν ξέρεις ποια στιγμή θα σου έρθει νοσταλγία για μια παλιά σου σχέση. Μια παλιά φωτογραφία αρκεί για να σε πάει πίσω στο χρόνο σε μια όμορφη στιγμή. Ένα τραγούδι μπορεί να σου θυμίσει πώς ήσουν με τον πρώην σου. Και μερικές φορές μια παγκόσμια πανδημία θα σε αναγκάσει να μείνεις σπίτι για μέρες και να βλέπεις ρομαντικές ταινίες που θα σε κάνουν να αναζητάς αυτό το συναίσθημα.

Κάποιοι ξεπερνούν τους πρώην με το που τους διαγράψουν από τις επαφές τους στο κινητό. Άλλοι χρειάζονται μήνες ή και χρόνια. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο δυνατούς. Φταίει και το ζώδιό τους. Υπάρχουν 4 από αυτά που σίγουρα στην καραντίνα νοστάλγησαν τις παλιές τους σχέσεις καθώς δεν μπόρεσαν να περιορίσουν ακόμα και τα συναισθήματά τους μέσα σε τόσο ελεύθερο χρόνο.

Το να σου λείπει ο πρώην σου στην καραντίνα είναι πολύ διαφορετικό από το να σου συμβαίνει αυτό στην κανονική σου ζωή. Τώρα είσαι μακριά από τους φίλους σου, τα αγαπημένα σου εστιατόρια και είναι φυσιολογικό να σου λείπει κάθε είδους οικειότητα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το σεξ. Ίσως πάλι, να μην είχες συνειδητοποιήσει πριν τον κορωνοϊό ότι δεν έχεις ξεπεράσει την πρώην σχέση σου. Για τα 4 παρακάτω ζώδια η καραντίνα σημαίνει και νοσταλγία για τον πρώην.

Ιχθύς

Είστε οι ονειροπόλοι του ζωδιακού και τόσο μεγάλο διάστημα σε καραντίνα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο. Η ρομαντική σου φύση σε έχει κάνει ξοδέψεις πολύ χρόνο στις σκέψεις σου οπότε τώρα που οι ευθύνες σου περιορίστηκαν έχεις έδαφος για φαντασιώσεις. Το ζώδιό σου σε κάνει ιδεαλίστρια στα συναισθήματα και ακόμα και αν μια σχέση τελείωσε για καλό λόγο, μερικές φορές σου είναι δύσκολο να ανακαλέσεις αυτό το λόγο. Ειδικά τώρα που είσαι κλεισμένη στο σπίτι. Ξέρεις τι λένε: η απουσία (που εδώ προκύπτει από το social distance) αυξάνει την ένταση της αγάπης.

Λέων

Οι Λέοντες μπορεί να μην είστε όσο ρομαντικοί είναι οι Ιχθείς αλλά σας αρέσει να είστε ερωτευμένοι. Είναι λίγα τα ζώδια που υποφέρουν στην καραντίνα όσο εσύ και δεν είναι μόνο επειδήως diva έχεις χάσει την “κλίκα” σου και το αγαπημένο σου cocktail bar. Αυτό που αγαπάς περισσότερο είναι να είσαι στην αγκαλιά του αγαπημένου σου οπότε όσο μένεις στο σπίτι κάθε φυσική επαφή μοιάζει γοητευτική -ακόμα κι αν προέρχεται από τον πρώην. Όσο κι αν δεν θες να το παραδέχεσαι, δεν αντέχεις τη μοναξιά.

Ζυγός

Κάποιοι σας αποκαλούν εξαρτημένους από άλλους αλλά εμείς θα προτιμήσουμε τον χαρατηρισμό στοργικοί. Οι σχέσεις είναι για σένα υψίστης σημασίας και προσπαθείς να βρεις την ισορροπία μέσα από τη συντροφικότητα. Χωρίς σύντροφο δυσκολεύεσαι και πόσο μάλλον όταν η οι επαφές σου με τον έξω κόσμο είναι περιορισμένες. Επίσης, έχεις την κακή συνήθεια να υπεραναλύεις οπότε με τόσο χρόνο στη διάθεσή σου μπορεί να πείσεις τον εαυτό σου ότι ο πρώην σου δεν ήταν τόσο κακός τελικά. Όπως όλα τα ρομαντικά ζώδια, δεν μπορείς να μη βλέπεις τη ζωή και ειδικά το παρελθόν μέσα από χρωματιστά φίλτρα.

Σκορπιός

Είναι γεγονός ότι οι Σκορπιοί έχουν εμμονές με πράγματα σαν να είναι η βασικής τους δουλειά. Εκτός από την ονειροπόληση, είναι σίγουρο ότι ξοδεύεις το χρόνο της καραντίνας σου κάνοντας scroll στα social media και είναι πάρα πολύ πιθανό ότι κάνεις και μία στάση σε αυτά του πρώην σου. Σαφώς και είσαι από αυτούς που υπεραναλύεις τα πάντα οπότε αν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι μια παλιά σου σχέση είναι αδύνατον να σταματήσεις. Εξάλλου, ας είμαστε ειλικρινής, λατρεύεις το σεξ και εφόσον δεν κάνεις στην καραντίνα πιθανότατα να σου μπαίνουν ιδέες για να το κάνεις με οποιονδήποτε.

Αν σου μπαίνουν ιδέες για τον πρώην ενώ είσαι στην καραντίνα, σκέψου αυτό πριν στείλεις μήνυμα: Σου λείπει ή σου λείπει ο εαυτός σου πριν την καραντίνα; Καλύτερα να ξαναδείς για 4η φορά μια αγαπημένη σου σειρά στο Netflix παρά να αρχίσεις να παίζεις με το παρελθόν. Αυτό αφορά κυρίως τα 4 παραπάνω ζώδια.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook