Αυτά τα ζώδια προτιμούν τη χαλάρωση στο σπίτι το Σαββατοκύριακο

αυτά-τα-ζώδια-προτιμούν-τη-χαλάρωση-στ-1242776

Τα σαββατοκύριακα, συνήθως, είναι αφιερωμένα στον εαυτό μας, στους δικούς μας ανθρώπους, τη διασκέδαση και τις βόλτες μας. Αν δεν δουλεύουμε ίσως κανονίζουμε κάποια έξοδο, μια εξόρμηση ή μια δραστηριότητα που μας ευχαριστεί και δεν προλαβαίνουμε να απολαύσουμε μέσα στην εβδομάδα. Μπορεί πάλι να προτιμήσουμε τη χαλάρωση στο σπίτι και την ενδοσκόπηση.

Ήξερες ότι το τι σου αρέσει να κάνεις το σαββατοκύριακο, μπορεί να ορίζεται από το ζώδιό σου; Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια προτιμούν πάντα να κλείνονται στο καβούκι τους (ορίστε και ένα μικρό hint) τις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

Καρκίνος

Ως γνωστόν οι Καρκίνοι αγαπούν την οικογένεια και αξιοποιούν κάθε λεπτό του χρόνου που έχουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Τα σαββατοκύριακα προτιμούν να χαλαρώσουν βλέποντας μία ταινία στο σπίτι και τρώγοντας καλό φαγητό.

Υδροχόος

Αν και πολύ κοινωνικό ζώδιο, οι Υδροχόοι είναι ντροπαλοί και ήρεμοι άνθρωποι. Τους αρέσει να χαλαρώνουν στην άνεση του σπιτιού τους, ενώ θα μαγειρέψουν για τους αγαπημένους τους και θα προσπαθήσουν να περάσουν χρόνο μαζί τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι πάντα προτιμούν το σπίτι από τις εξόδους του σαββατοκύριακου. Μαγειρεύουν, προετοιμάζουν ήρεμες βραδιές και χαλαρώνουν στο σπίτι, πάντα με τη συντροφιά των αγαπημένων τους.

Σκορπιός

Απίστευτα εσωστρεφείς και λάτρεις των μυστικών (και του κουτσομπολιού) οι Σκορπιοί, προτιμούν να κάθονται στο σπίτι και να ηρεμούν το σαββατοκύριακο.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι δημιουργικοί, ρομαντικοί και έχουν μεγάλη φαντασία. Προτιμούν να καθίσουν σπίτι και να ονειρευτούν το μέλλον τους τα σαββατοκύριακα, ξεφεύγοντας έτσι από την πραγματικότητα.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook