Αυτά τα ζώδια μπορούν να σας πείσουν εύκολα για τα πάντα

αυτά-τα-ζώδια-μπορούν-να-σας-πείσουν-εύ-1443344

Όταν πρόκειται για το χάρισμα της πειθούς, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι ανάμεσά μας που μπορούν να περάσουν τη γνώμη τους στους άλλους σε κάθε περίπτωση. Είτε μιλάμε για φλερτ, είτε για επιχειρήματα στη δουλειά ή σε μια φιλική συζήτηση μάς πείθουν εύκολα για τα πάντα. Αυτή η «υπερ-δύναμη» μπορεί να σχετίζεται με τα άστρα, γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά παρακάτω. Αυτά τα ζώδια μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα πειστικά – και όχι απαραίτητα καταπιεστικά.

Δίδυμοι

Οι άρχοντες της επικοινωνίας δεν θα μπορούσαν παρά να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Σκεφτείτε πως οι Δίδυμοι είναι εκείνο το 5 ετών ανιψάκι σας, το οποίο δεν δέχεται το «όχι» ως απάντηση. Για κάθε άρνηση που δέχονται, έχουν δεκάδες αντεπιχειρήματα. Στο τέλος, θα καταφέρουν με την επιμονή και το λέγειν τους να κερδίσουν κάθε συζήτηση και να κάνουν αυτό που θέλουν.

Παρθένος

Σε αντίθεση με τους Διδύμους ή τους Ζυγούς (είναι το τρίτο ζώδιο της λίστας), οι Παρθένοι βάζουν μπροστά από όλα τη λογική. Αν θέλετε να ζητήσετε αύξηση στη δουλειά, πάρτε τη συμβουλή τους για το τι πρέπει να πείτε. Αναρωτιέστε αν θα έπρεπε να μετακομίσετε; Η Παρθένος φίλη σας έχει ήδη έτοιμη τη λίστα με τα υπέρ και τα κατά αυτής της κίνησης. Αντί να σας κολακεύουν ή να σας ρίχνουν στο φιλότιμο, οι Παρθένοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για τα πάντα με χειροπιαστά επιχειρήματα και παραδείγματα. Και θα το καταφέρουν!

Ζυγός

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να πουλήσει πάγο στον Βόρειο Πόλο και να βγάλει μεγάλο κέρδος, αυτός θα άνηκε στο ζώδιο του Ζυγού. Οι Ζυγοί ξέρουν τι πρέπει να πουν και πότε, για να περάσει το δικό τους. Η ανάγκη τους για ισορροπία και δικαιοσύνη ηρεμεί ακόμα και τους πιο αντιδραστικούς και γκρινιάρηδες. Είναι δύσκολο να τους κρατήσει κάποιος μούτρα για πολύ, αφού με τη γοητεία και τη φιλική προσωπικότητά τους, μπορούν να μας πείσουν για τα πάντα.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook