Αυτά τα ζώδια κρύβουν πολύ πάθος, όμως το δείχνουν διαφορετικά

αυτά-τα-ζώδια-κρύβουν-πολύ-πάθος-όμως-τ-261044

Όταν η συζήτηση φτάνει στα πιο παθιασμένα ζώδια, σίγουρα είναι δύο ή τρία που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό.

Ένας σέξι Σκορπιός και ένας πληθωρικός Κριός είναι στην κορυφή της λίστας γιατί σιγοκαίει η ενέργειά τους και είναι δύσκολο να μη την προσέξεις. Υπάρχουν όμως και τα ζώδια που κρύβουν αυτό το πάθος και μπορεί να είναι το ίδιο σαγηνευτικό και ικανοποιητικό να είσαι γύρω τους -κάποιες φορές ακόμα περισσότερο γιατί η φλόγα τους είναι υποβόσκουσα και έχεις λιγότερες πιθανότητες να καείς. Αυτό που κάνει τα παρακάτω ζώδια να ξεχωρίζουν είναι η ανεπιτήδευτη ικανότητά τους να διαχειριστούν τη ζωή με μια εσωτερική λάμψη που είναι πραγματικά φωτεινή.

Ταύρος

Ως σταθερό ζώδιο της Γης, έχει πολύ φως και παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά που φέρνουν χαρά στους ανθρώπους γύρω του. Ωστόσο, κάτω από την ανάγκη του για κοινωνικοποίηση είναι ένα βαθύτερο πάθος και μια ηδονική πείνα την οποία κρύβει με πολλά επίπεδα. Από τη στιγμή που θα μπεις στον στενό κύκλο της αλήθειας του, σίγουρα θα δεις την ζωηρή πλευρά του.

Τοξότης

Ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα και ενθουσιώδη του ζωδιακού. Μπορεί να μην έχουν την αισθησιακή ενέργεια που έχουν αλλά παθιάρικα ζώδια όπως είναι ο Σκορπιός, ο Κριός ή  Καρκίνος αλλά είναι πηγή μαγείας και ενθουσιασμού για τη ζωή.

Αιγόκερως

Είναι γνωστό ότι είναι εργασιομανής και ίσως φαίνεται περισσότερο στωικός και άκαμπτος από ότι είναι στην πραγματικότητα. Κάτω από την εμμονή του για την επιτυχία υπάρχει ένα έντονο πάθος που τον σπρώχνει να συνειδητοποιήσει όλες τις προοπτικές του. Ως παρορμητικό ζώδιο της Γης, είναι ο αρχηγός που μπορεί να διαχειριστεί τα χτυπήματα και τις πληγές στην πορεία για την κορυφή.

Πηγή:  marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook