Αυτά τα ζώδια κρατούν μυστική την ερωτική τους ζωή από τους γονείς τους

αυτά-τα-ζώδια-κρατούν-μυστική-την-ερωτ-1427132

Είναι στρείδια! Μην περιμένεις από αυτά τα ζώδια να καθίσουν και να μιλήσουν με τους γονείς τους για τα ερωτικά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να πουν κάτι σχετικό με το με ποιον/α βγαίνουν ή τι κάνουν ή αν είναι ερωτευμένα κτλ. Όσο και να υποφέρουν, να πονάνε ή να χαίρονται, δεν θα το μοιραστούν με τίποτα με την οικογένειά τους. Γι’ αυτό υπάρχουν οι κολλητοί/ες άλλωστε… Για τους δικούς τους λόγους, δεν μιλάνε ποτέ για αυτά, παρά μόνο όταν είναι τελειωμένο γεγονός.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι ότι ο Ταύρος ντρέπεται για τη σχέση του ή γενικότερα για τα ερωτικά του. Απλώς για εκείνον η οικογένεια είναι κάτι πολύ σημαντικό και δεν θέλει να τους γνωρίζει το κάθε φλερτ του. Όταν φτάσει εκείνη η στιγμή, θα τους πάει τον γαμπρό ή τη νύφη ανάλογα στο σπίτι για να τον/την γνωρίσουν. Θα πρέπει δηλαδή να είναι κάτι πολύ επίσημο και… τετελεσμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι καβούρι στο ζώδιο και… στρείδι σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή. Δεν μιλάει, δεν ανοίγεται. Και η αλήθεια είναι πως όλη αυτή η μυστικοπάθεια τον εξιτάρει. Του αρέσει να έχει μυστική ερωτική ζωή και να μην ξέρει κανείς τίποτα. Ακόμα και οι φίλοι τους κάποιες φορές δεν ξέρουν απολύτως τίποτα για τα γκομενικά του και δεν έχουν ιδέα με ποιον/α βγαίνει και τι κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο από το οποίο δεν θα πάρεις ποτέ κουβέντα, αυτό είναι ο Σκορπιός. Τα προσωπικά του και γενικότερα η ζωή του, είναι επτασφράγιστο μυστικό. Κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα κρατήσει μόνο για εκείνον και το θεωρεί άκρως σοβαρό για την ασφάλειά του το να μην ξέρει κανείς τίποτα. Κινείται πάντα με μυστικότητα και στα… δεν μοιράζεται το οτιδήποτε θεωρεί ότι δεν αφορά κανέναν, εκτός από τον ίδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο σοβαρό που λειτουργεί με βάση τους κώδικες ηθικής του. Ποτέ δεν θα έφερνε στο σπίτι του ένα απλό… φλερτ. Δεν θα το γνώριζε στους δικούς του και φυσικά δεν θα έκανε καμία αναφορά για την ύπαρξή του. Ο Αιγόκερως κρατά την προσωπική του ζωή μόνο για τον ίδιο και θα κάνει ανακοινώσεις λίγο πριν το… γάμο. Με τους γονείς του θα συζητήσει κάτι, μόνο όταν ο ίδιος το θεωρεί σοβαρό.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook