Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο κατάλληλα για οικογένεια

αυτά-τα-ζώδια-είναι-τα-πιο-κατάλληλα-γι-670255

Μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να πάρουν είναι αν θέλουν να ξεκινήσουν ή όχι μια οικογένεια. Είναι μια δέσμευση που αλλάζει τη ζωή και όχι μία που πρέπει να ληφθεί χωρίς καμία σκέψη. Αλλά αν γνωρίζεις ότι είναι για σένα, είναι εξίσου σημαντικό να αναρωτηθείς αν ο σύντροφός σου είναι εξίσου ενθουσιασμένος με την ιδέα. Εάν όχι, ίσως είναι καιρός να εξετάσεις τα ζώδια που γνωρίζουν ότι θέλουν οικογένεια στο μέλλον.

Φυσικά, το ζώδιο δεν είναι το μόνο μέτρο που θα κάνει κάποιο σπουδαίο γονέα. Το μέτρο είναι το οποιοδήποτε ζώδιο να έχει τον “χώρο” να αγαπά κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό του και τον σύντροφό του.

Αυτά είναι τα σημάδια που τείνουν να είναι οικογενειακά προσανατολισμένα, που θέλουν την εγγύτητα και την ασφάλεια μιας οικογένειας και που έχουν μια φυσική τάση να γαλουχήσουν και να φροντίσουν τους άλλους.

Καρκίνος: ο συναισθηματικός

Ο Καρκίνος είναι φυσικά ελκυσμένος στην άνεση και την ασφάλεια της κατοχής μιας οικογένειας. Δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να περιβάλλεται από μια άνευ όρων αγάπη που θα διαρκέσει μια ζωή. Ενώ ο Καρκίνος μπορεί να είναι γνωστός για το γεγονός ότι είναι λίγο moody, υπομονετικός και ότι η συμπεριφορά του επηρεάζεται πολύ συχνά από εξωτερικούς παράγοντες. Ο Καρκίνος έχει επίσης μια πολύ μητρική αίσθηση και αγάπη χάρη στη σύνδεσή τους με τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που συνδέεται με το συναίσθημα.

Λέων: ο προστατευτικός

Η καρδιά του Λέοντα είναι τόσο γεμάτη με αγάπη, που ανυπομονούν ν’ αποκτήσουν μια ολόκληρη οικογένεια για να την μοιραστούν. Ο Λέων είναι επίσης ένα παιδί στην καρδιά και αγαπά να είναι παιχνιδιάρης και πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική μελλοντικών οικογενειακών περιπετειών και ομαδικών φωτογραφιών. Απλά μην ενοχλείς τα παιδιά του, καθώς ο Λέων είναι έντονα προστατευτικός και γρήγορα θα μάθεις ότι αυτό το γατάκι έχει νύχια.

Σκορπιός: ο αναπάντεχος

Μπορεί να σε εκπλήξει ότι βλέπεις τον Σκορπιό σε αυτή τη λίστα, δεδομένου ότι έχουν τη φήμη ότι είναι λίγο μυστηριώδης. Αλλά είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι κάτω από όλο αυτό το πάθος, ο Σκορπιός είναι πραγματικά ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο νερού. Στον πυρήνα τους, αυτό που οι περισσότεροι επιθυμούν είναι ένα ταίρι που μπορει να στηριχτεί πάνω του. Θέλουν να απελευθερώσουν όλη την αγάπη και την απαλότητα που κρύβουν βαθιά μέσα και να μοιραστούν τη ζωή τους με το σύντροφό τους. Μόλις ο Σκορπιός βρει τον σωστό σύντροφο, είναι έτοιμοι να το καταστήσει επίσημο μέσα από τη δια βίου δέσμευση μιας οικογένειας.

Ενώ η αστρολογία μπορεί σίγουρα να είναι ένας χρήσιμος οδηγός κατά τη λήψη αποφάσεων, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα αστέρια είναι μόνο ένα μέρος της εξίσωσης. Οποιοδήποτε ζώδιο μπορεί να κάνει έναν απίστευτο γονέα. Όταν επιλέγεις έναν σύντροφο, εμπιστεύσου την καρδιά σου, στη συνέχεια άφησε τα αστέρια να ευθυγραμμιστούν γύρω από αυτό που ήδη γνωρίζεις ότι είναι κατάλληλο για σένα.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook