Αυτά τα ζώδια είναι πιθανότερο να χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι

αυτά-τα-ζώδια-είναι-πιθανότερο-να-χωρί-1496407

Το καλοκαίρι θεωρείται μία από τις πιο ρομαντικές και ερωτικές εποχές. Ήλιος, θάλασσα, ανεμελιά και έρωτας είναι τα χαρακτηριστικά του. Είναι, όμως, και μία από τις εποχές που καταγράφονται οι περισσότεροι χωρισμοί κι αυτό ίσως να οφείλεται -σε έναν βαθμό- στην αστρολογία.

Το καλοκαίρι του 2022 θα μπορούσε να φέρει αναταράξεις και στη δική σας ερωτική ζωή, ειδικά μετά την εποχή του Λέοντα που ξεκινά στις 22 Ιουλίου. Από τη μια ο Κρόνος στον Υδροχόο, από την άλλη ο Άρης στον Ταύρο, μαζί με τον Ουρανό, δυσκολεύουν τις ήδη τεταμένες καταστάσεις. Σε αντίθεση με αυτά τα τρία ζώδια που θα ζήσουν στιγμές γεμάτες πάθος αυτό το καλοκαιρί, τα παρακάτω πρέπει να ετοιμάζονται για ρήξεις στη σχέση τους.

Ταύρος

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά πιεσμένο για εσάς σε όλους τους τομείς. Η σχέση σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Η απόφαση για χωρισμό μπορεί να έρθει εντελώς ξαφνικά. Είτε την πάρετε εσείς είτε το ταίρι σας, είναι πολύ δύσκολο να μην συμβεί. Προσέξτε πολύ την τελευταία ημέρα του Ιουλίου, καθώς τότε ο Βόρειος Δεσμός κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, ενώ ο Νότιος Δεσμός που βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, αντίθεση. Η όψη αυτή μπορεί να ταράξει τα θεμέλια της σχέση σας και να σας φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων.

Λέων

Με την γενέθλια εποχή σας να ξεκινά σε λίγο καιρό και την προσοχή να στρέφεται πάνω σας, σίγουρα δεν θέλετε να ακούσετε ότι μπορεί και να χωρίσετε. Κι όμως. Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο δεν προκαλεί ευχάριστο κλίμα για εσάς. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Κανείς δεν εγγυάται πως θα συμβεί, αλλά κι αν συμβεί δεν είναι το τέλος του κόσμου. Η αντίθεση που θα κάνει στις 28 Αυγούστου η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα φέρει πολλές εντάσεις και οριστικούς χωρισμούς. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι και καλό, αφού κάτι πιο όμορφο θα έρθει μετά στη ζωή σας.

Υδροχόος

Το σύμπαν σάς έχει βάλει στόχο. Με τον Άρη στον Ταύρο περίμενε εντάσεις και καβγάδες στο σπίτι και τη σχέση σας. Ειδικά από τις 12 Αυγούστου και μετά, όταν η Πανσέληνος και ο Κρόνος θα περάσουν στο ζώδιό σας, ετοιμαστείτε για έναν επίπονο και οριστικό χωρισμό. Σκεφτείτε, όμως, πως κινείστε μπροστά και δεν μένετε σε μια κατάσταση που χρονίζει και φυτοζωεί. Ότι δεν λύνεται, κόβεται και αυτό πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook