Αυτά τα ζώδια είναι πιθανότερο να απολυθούν εξαιτίας του χαρακτήρα τους

αυτά-τα-ζώδια-είναι-πιθανότερο-να-απολ-1374589

«Απλά να είσαι ο εαυτός σου» – μία φράση που δε θα τους λέγαμε ποτέ, αφού θα τους οδηγούσε στην επαγγελματική καταστροφή

Ορισμένοι άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ στον χώρο εργασίας τους – όχι επειδή δεν τους αρέσει η δουλειά τους, αλλά ο χαρακτήρας τους τούς στέκεται εμπόδιο. Δημιουργούν εντάσεις, ειδικά με τους διευθυντές τους, και ρισκάρουν τη θέση τους καθημερινά.

Παρακάτω, θα δούμε τα 3 ζώδια που είναι πιθανότερο να απολυθούν, εξαιτίας της προσωπικότητάς τους.

Κριός

Επειδή είναι πολύ αυθόρμητοι, οι Κριοί μιλούν χωρίς να σκεφτούν. Έχουν ηγετικές τάσεις και συμπεριφέρονται ανάλογα, κάτι που τους δημιουργεί προβλήματα – καλές οι πρωτοβουλίες, όμως η ιεραρχία υπάρχει για κάποιον λόγο.

Υδροχόος

Επαναστατικοί και πεισματάρηδες, οι Υδροχόοι θέλουν να αποδομήσουν κάθε είδους σύστημα. Ενώ είναι δημοφιλείς ανάμεσα στους συναδέλφους τους, οι διευθυντές έχουν άλλη άποψη και αισθάνονται πως απειλούνται.

Ταύρος

Γεμάτοι πείσμα και αυτοπεποίθηση, οι Ταύροι δεν υποχωρούν όταν πιστεύουν πως έχουν δίκιο. Είναι εξαιρετικοί εργαζόμενοι, αν το έργο τους αναγνωρίζεται και παίρνουν τα εύσημα για αυτό – στην πρώτη δυσκολία, όμως, θα τα παρατήσουν και θα κάνουν το ελάχιστο δυνατό, για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στο γραφείο.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook