Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων δεν… χωράνε στο ίδιο σπίτι

αυτά-τα-ζευγάρια-ζωδίων-δεν-χωράνε-στ-1265597

Μπορεί με κάποιον ή κάποια να φαίνεται ότι ταιριάζεις μια χαρά, αλλά, στο κομμάτι της συμβίωσης ή της συγκατοίκησης τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Τα θέματα της καθημερινότητας, κυρίως το πρακτικό τους κομμάτι και το πώς συμπεριφέρεται ο καθένας στον χώρο του μπορεί να σου σπάσουν τα νεύρα και να αποτελέσουν αιτία ομηρικών καβγάδων και εντάσεων. Τα παρακάτω πάντως ζευγάρια ζωδίων δε χωράνε στο ίδιο σπίτι.

ΛΕΩΝ-ΤΑΥΡΟΣ

Το σπίτι ενός Λιονταριού είναι αυτό που λέμε… «οργανωμένο χάος». Δηλαδή, μπορεί όλα να είναι ακατάστατα και εντελώς… εκτός θέσης, ωστόσο, εκείνο γνωρίζει ακριβώς που έχει βάλει το καθετί. Θα σου πει ότι η μπλε μπλούζα είναι κάτω από την κουβέρτα και δίπλα στο όργανο γυμναστικής. Ο Ταύρος από την άλλη είναι πιο… νοικοκύρης, με την έννοια της τάξης και της οργάνωσης και αν δει τον χαμό που δημιουργεί ο Λέοντας, θα πάθει «εγκεφαλικό».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΚΡΙΟΣ

Σε «οργανωμένο χάος» ζει και ο Καρκίνος. Είναι της ίδιας λογικής με τον Λέοντα. Μπορεί να είναι όλα πεταμένα δεξιά κι αριστερά, αλλά ξέρει πού έχει βάλει το κάθε αντικείμενο. Από την άλλη ο Κριός είναι μόνο… χάος και ακαταστασία, χάνει πράγματα, ξεχνάει πού τα έχει πετάξει κτλ. Επίσης είναι ένας τύπος ανθρώπου «χύμα» που θα κοιμηθεί για παράδειγμα και θα έχει ξεχάσει το μισοφαγωμένο σάντουιτς στο τραπέζι του σαλονιού. Αν, λοιπόν, συνδυάσεις αυτούς τους δύο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι κακό! Πολύ κακό…

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίδυμος έχει το μεγάλο ταλέντο της επικοινωνίας. Όταν, λοιπόν, ο Τοξότης συγκάτοικος θα τον ρωτήσει γιατί είναι τόσο ακατάστατος, πάντα θα έχει μια απάντηση να του δώσει και φυσικά μια… εξήγηση. Για όλα υπάρχει ένας λόγος για τον Δίδυμο. Ακόμα και για την μυρωδιά που θα βγαίνει από το δωμάτιό του. Θα παλέψει να τον πείσει ότι… και οι δυο χρειάζονται αυτή την μυρωδιά στο διαμέρισμα! Βέβαια αυτό το ζευγάρι ίσως και να αντέξει περισσότερο από τα άλλα, απλά και μόνο επειδή και οι δυο λείπουν αρκετά από το σπίτι και είναι πολυάσχολοι, κοινωνικοί και… ταξιδιάρηδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι γενικότερα ομαδικός παίκτης, αλλά συχνά ψάχνει να βρει δικαιολογίες… Επίσης, του αρέσει να συζητά τα προβλήματά του και όταν ο Αιγόκερως θα πάει να του πει τι πρέπει να γίνει στο σπίτι, θα συναντήσει έναν… «τοίχο». Ο Ζυγός θα σκέφτεται όσα τον απασχολούν και όχι όσα πρέπει να κάνει για να τον βοηθήσει. Από την μια έχουμε τον τύπο που τρώει πατατάκια στον καναπέ, κλαίγεται λίγο και δεν μπορεί να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει και από την άλλη τον τύπο που είναι οργανωμένος, με στόχους και αποφασιστικός. Που θα κάνει ό,τι πρέπει, όσο χάλια και να νιώθει. Δεν θα αντέξουν για πολύ ο ένας τον άλλο.

ΙΧΘΥΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιχθύς θα είναι μέσα στο σπίτι αυτό που λέμε «η χαρά της ζωής» και θα προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει τον Σκορπιό. Από την άλλη, ο Σκορπιός θα είναι λιγομίλητος, απορροφημένος στις σκέψεις του και είτε θα δουλεύει και θα ασχολείται με τη ζωή του. Δεν υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στους δυο και ο ένας θα θεωρεί τον άλλο…  περίεργο, υπερβολικό και αχάριστο. Δεν έχει μέλλον η συγκατοίκηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook