Αυτά τα τρία ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβριο

αυτά-τα-τρία-ζώδια-θα-ευνοηθούν-περισσ-1143620

Τι λένε τα άστρα για το Δεκέμβριο; Οι προβλέψεις προοιωνίζουν έναν καλύτερο Δεκέμβριο για αυτά τα τρία ζώδια .

Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες, φαίνεται να είναι οι πιο ευνοημένοι του τελευταίου μήνα της χρονιάς κι όσοι βεβαίως έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Δίδυμοι: Επαναπροσδιορίζετε τις σχέσεις σας

Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου επηρεάζει τον 7ο οίκο του ζωδίου των Διδύμων, έναν οίκο που σχετίζεται με τις υπάρχουσες σχέσεις, φέρνοντας όμως στο προσκήνιο και καινούργιες γνωριμίες. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα σας ενθαρρύνουν να συμμετέχετε σε φιλοσοφικές συζητήσεις και γενικότερα να κάνετε καλύτερες επικοινωνίες. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να προκύψει μια ωραία γνωριμία.

Λέοντες: Κάνετε αυτά που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους

Εχετε μπει ήδη σε εορταστικό mood Λέοντες. Εκτός από τον ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, που φωτίζουν τον ρομαντικό 5ο οίκο, ενθαρρύνοντας σχέσεις και πάθη, η δεύτερη έκλειψη του μήνα ευνοεί την καινούργια αρχή στα προσωπικά σας.

Φυσικά, τα αποτελέσματα μιας έκλειψης μπορεί να διαρκέσουν έως και έξι μήνες, αλλά η επιρροή θα αρχίσει σιγά σιγά να μεγαλώνει. Η καρδιά και το μυαλό όσων ανήκουν στο ζώδιο των Λεόντων θα είναι συγχρονισμένα αυτό τον μήνα και θα είναι αρκετά τυχεροί για να βρουν τα άτομα που τους εμπνέουν και τους ηρεμούν.

Τοξότες: Γιορτάζετε τον μήνα σας

Χρόνια πολλά, Τοξότες. Ο Δεκέμβριος, που έτσι κι αλλιώς είναι ο γενέθλιος μήνας σας, φέτος θα είναι γεμάτος δράση. Με τον ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, όχι μόνο αισθάνεστε δραστήριοι, αλλά επίσης αισθάνεστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Περίπου στα μέσα του μήνα, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, ο Δίας, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Κρόνο για τη Μεγάλη Σύζευξη, ο οποίος θα φωτίσει τον 3ο οίκο, της επικοινωνίας. Θέματα που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία, την εκπαίδευση, τη δικτύωση, τη μάθηση ενθαρρύνονται. Το μέλλον σας είναι λαμπρό!

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook