Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν μια σούπερ εβδομάδα

αυτά-τα-τρία-ζώδια-θα-έχουν-μια-σούπερ-ε-1219742

Αντίο, ανάδρομε Κρόνε. Καλώς ήρθες, τύχη. Αυτό να αναφωνήσουν τρία τουλάχιστον από τα μέλη του ζωδιακού κύκλου την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, 11-17 Οκτωβρίου. Ποιοι είναι οι ευνοημένοι των ημερών;

Κριός: Ίσως να έχει να κάνει με τη φθινοπωρινή μαγεία ή με το γεγονός ότι στο τέλος κάθε χρόνου νιώθετε να αναζωογονείστε, σε κάθε περίπτωση όμως αυτές τις μέρες είστε στα καλύτερά σας. Επιτέλους, σπάνε οι αλυσίδες που σας κρατούσαν πίσω, σε όλους τους τομείς της ζωής σας, από τις ερωτικές σχέσεις μέχρι την καριέρα και ανακαλύπτετε, ως διά μαγείας, τον «σωστό» τρόπο να κάνετε κάτι. Ο τρόπος σκέψης σας γίνεται πιο εμπνευσμένος, φλερτάρει με την καινοτομία και με τη διάθεση για πειραματισμούς.

Ταύρος: Δυσκολεύεστε να πιστέψετε πόσο καλή έχει γίνει η ζωή σας. Με τις κεραίες σας τεταμένες, περιμένετε να έρθει η μεγάλη ευκαιρία. Αρχίζετε, επιτέλους, να πιστεύετε ότι τα πράγματα ΜΠΟΡΟΥΝ να πάνε καλά, αρκεί να βασιστείτε στις δυνάμεις σας και στις συνθήκες. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες να καταστρέψουν αυτή την εβδομάδα και τα δώρα που μπορεί να σας φέρει.

Λέων: Επιθυμείτε νέα πράγματα, καινούριες εμπειρίες, είστε γεμάτοι φιλοδοξίες. Επιτέλους, όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα. Είτε ονειρεύεστε μια καινούρια δουλειά, είτε έναν νέο συνεργάτη που θαυμάζετε εδώ και καιρό. Αν η εργασία σας βασίζεται στη δημιουργικότητα, αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι η πιο εμπνευσμένη της χρονιάς, μέχρι τώρα, γι’ αυτό μη διστάσετε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook