Αυτά τα 4 ζώδια θα είναι πιο ευνοημένα το Σαββατοκύριακο

αυτά-τα-4-ζώδια-θα-είναι-πιο-ευνοημένα-τ-1518885

Η τελευταία Σελήνη του χρόνου ολοκληρώθηκε και πλέον ο συγκεκριμένος πλανήτης κινείται στον Καρκίνο κατα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής στις 22:09 που θα προχωρήσει στον Λέοντα.

Ο καρκίνος στον οποίο προχωρά η Σελήνη είναι ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό, ωστόσο οι όψεις που θα σχηματιστούν θα είναι εξαιρετικές για αποδράσεις στην εξοχή, μια βόλτα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και οικογενειακές δραστηριότητες. Το Σάββατο ως ημέρα φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο.

Το σημαντικό αστρολογικό δρώμενο όμως που θα εξελιχθεί μέσα στο ΣΚ, αφορά τον πλανήτη της Αφροδίτης, η οποία προχωρά στον Αιγόκερω δημιουργώντας θετικότερες προδιαγραφές για τα ζώδια της γης, δηλαδή τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους, αλλά και τους Καρκίνους.

Αυτά θα είναι και τα ζώδια τα οποία θα έχουν την μεγαλύτερη εύνοια για τις επόμενες μέρες.

Το τοπίο ωστόσο από Κυριακή αλλάζει και πάλι, κάνοντας μας να νιώθουμε πως βρισκόμαστε σε rollercoaster.

Tην Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει τις πρωινές ώρες αντίθεση με τον Πλούτωνα, μια όψη που μας ωθεί σε αρνητικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, αλλά και σε ένταση στην επικοινωνία. Ευτυχώς στην πορεία της η τελευταία της όψη θα είναι το τρίγωνο με τον Δία που θα φτιάξει αρκετά τη διάθεση μας.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook